Saturday, September 07, 2013

❤ Happy Bday Kesayangan! ❤

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Hari ni rasa agak malas nak buat kerja..ingat nak mogok sebab gaji tak kelua lagi..sekarang dah 7hb ok.. bos ingat niesa ni anak orang kaya ke hapee.. adoii.. stresss.. nasib baik hutang dah settle..kalau tak mau kena interest sebab lambat bayar..tapi berhutang dengan mak n ayah plak..hehe..ok keluar topik dah, bukan itu yang niesa nak ceritakan..btw, semalam bday ayah niesa..disebabkan gaji tak keluar lagi jadi niesa belanja family makan kat luar je la..tu pun share ngan adik..disebabkan 3 orang dalam family lahir bulan yang sama jadi kita orang celebrate je la sekali.. 6hb ayah niesa,12hb nanti adik perempuan niesa dan 16hb plak adik lelaki niesa..Happy birthday to them!❤ i wish you great success and happiness for the year ahead. Love u all so much.. xoxo


Semua ada kecuali abang niesa yang sibuk dengan persatuan dia, adik ipar niesa pun lahir bulan 9 tapi tak dapat join sebab baby masok hospital sebab demam..nasib baik suhu dan turun..kesian baby kena cucuk..tak sampai sebulan pun umo dia..kesian.. :'(

apa2 pun happy birthday to all my kesayangan!kamek sayang tak orang.. ❤❤❤

psstt : rasanya Sugar Bun ni ada kat Sabah Sarawak je kot..hehe..dia mcm KFC gak..kalau dtg sarawak or sabah boleh la cari SugarBun ni... okbai! (^_^)

6 comments:

  1. waaa..
    3 org dalam bulan yg sama..
    family planing nie :)
    hepi besday buat mereka .

    ReplyDelete
  2. xpernah makan kat situ lagi.. kena try ni. hehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat mereka , semoga murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete