Saturday, August 03, 2013

❤ Masih Dalam Mood Bekerja ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi,

Tinggal lagi beberapa hari utk kta menyiapkan persiapan menjelang syawal..hari ni kawan2 banyak yang balik kampung..semoga selamat sampai..dan niesa?masih dalam mood bekerja sampai la selasa minggu depan..rabu baru cuti..sungguh kasihan..kek pun xbuat lagi.. #aptb

Tahun ni nak buat kek lapis cadbury dan kek cheese..mak niesa lak wat kek hati pari dan kek lapis lumut polkadot..excited!memandangkan company niesa belum beroperasi jadi niesa pun goyang kaki makan gaji buta..ahaks..apa2 pun niesa nak ucapkan Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba.. Maaf Zahir dan Batin..jemput datang rumah ye..hikhik..kalau beraya tu ingat-ingat la orang sarawak nih.. (^_^)

Anak Dollah makan lepat,
Makan lepat sambil melompat,
Nak hantar kad raya dah tak sempat,
Post kat blog pun ok what?

blog sendiri,jadi letak gmb sendiri.SELAMAT HARI RAYA!


16 comments:

  1. kek lapis cadbury?
    cam mnarik jer..
    jgn lupa up gambo.
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik dan sedap tau!hihi..ok!nnti upload.. :)

      Delete
  2. lama lagi nak cuti sis..
    apa pun selamat hari raya.. Mai lah dtg beraya di Sabah..umah akak..hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la psal kak..dh xsaba nk raya nih..bkn akak beraya kt melaka ke?haaaa...

      Delete
  3. Huhuhu! teringat raya zaman kecik2. seronok je. tapi bila dh besar ni, dah habis beljar, fokus lebih nak dapatkan kehidupan yg lebih bagus. kerja tak henti2. ni raya pun kerja jugak ni tau! hahaha! jemput singgah ye. http://kaio.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau diberi peluang kembali ke zaman tu mesti sy xkn sia2 kan masa tu..same la kte...hukhuk...

      Delete
  4. mood bekerja lagi ye??hehe. takpe.. nanti cuti, cuti puas-puas tau... selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  5. slmat hari raya aidilfitri niesa..
    maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidilfitri acik!

      Delete
  6. slmt hari raya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya!sekejap lg niesa menjenguk ke sana ye... :)

      Delete
  7. selamat hari raya ke-4. hehe
    xsabar tunggu entry raya.. cepat2 update :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya hana!entry raya menyusul kemudian...hihih

      Delete