Tuesday, June 18, 2013

❤ JUN '13 DALAM KENANGAN ❤

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Pagi yang indah!dan dalam mode menghitung hari..tinggal 9 hari lagi sebelum niesa berhenti kerja..ouh yeahh!masa yang ditunggu-tunggu..hehe..tinggal 10 hari lagi pertambahan usia yang semakin apa ek sebab sekarang cepat lupa..dan selalu je tertinggal 1 hari dari tarikh asal..*sigh*..dan lagi 13 hari kembali ke Politeknik Kuching utk Majlis Konvokesyen!tak sabar!bulan JUN yang memberi banyak kenangan pahit dan manis walaupun JUN belum berakhir..hihi..

Telah berlalu :

5 Jun 2013 - Jumpa family xjadi..eh..tuka jadi "family angkat"..nak tau baca SINI (^_^)

7 Jun 2013 - Balik Bintulu Sarawak dengan mata yang bengkak sebab sedih meninggalkan org disana..hukhuk..bila sampai airport..luggage paling last keluar(kena buli ngan abg AirAsia..ikut skati je nak tahan beg orang..selalu jadi mangsa buli..)dari airport terus pergi interview kerja dengan muka penat dan Alhamdulillah dapat kerja tu!ouhh yeaahhh!Syukur!

15 Jun - Hari persandingan adik lelaki..jodoh adik sampai dulu sebelum kakak..STRESS!disoal bertubi-tubi dengan soalan yang sama.."KAKAKNYA BILA LAGI??"saya muda lagiii..kalau dah sampai jodoh kawen laa...(walaupun dalam hati sentiasa berangan)(~_~)

Akan datang :

28 Jun - Hari terakhir bekerja di Bintulu Emergency & Safety Training(BEST)..tak sabar ok!!

29 Jun - Genap 22 tahun..nak kutip hadiah banyak2..hikhikhik..dan bergerak ke Kuching melalui darat..10 jam perjalanan..ambik kau!sakit pinggang la pasni..

30 Jun - Raptai majlis konvokesyen politeknik dan semestinya mini reunion utk "Geng Gajah" DAT/S1!rindu!

Walaupun dalam bulan ni macam-macam perasaan ada..sentap,emo,frust,jiwang,karat dll..tapi tetap bersyukur sebab disebalik duka ada suka..Alhamdulillah..(^_^)

Blog sendiri letak gambar sendiri..okbai!





12 comments:

  1. wah! banyak juga peristiwa yg berlaku sepanjang Jun ni ya sis.. apa pun moga akan sentiasa happy menghadapi hari2 mendatang...:)
    live must go on...hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis..hehe..thanks kak atie..! :)

      Delete
  2. orang bintulu?

    Terus doakan untuk sahabat ejulz ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup org bintulu..InShaAllah ejulz.. :)

      Delete
  3. Tak boleh jadi ni.. Niesa pun kena lah cepat2 kawen.. nanti share ngan kitorang gmbar resepsi niesa yerk.. hoho, ye2 je aku ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. argghhh!xsaba nk kawen gk..eh?hahaha..

      Delete
  4. hahahaha.. sabar.. jangan stress kalau adik kahwin dulu.. jodoh tu.. :)

    ReplyDelete
  5. wah, apa yang terjadi moga tabah slalu k.. comel gmbr pgntin.. hihihihi

    ReplyDelete
  6. salam alaik :) Niesaa..apap2 pun masa cendol baca ni semuanya telah berlalu..haha
    happy belated birthday,tahniah dpt kerja tu,tahniah utk adik Niesa and u r next..hehehe semoga bertemu dgn yg sesuai yee :)

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan sis...
    hilang lagi..hehe..kejap ada, kejap tiada..haha:)

    ReplyDelete
  8. Jodoh... cepat ke lambat ke ia pasti berlaku... Cuma xtau bila... :D

    ReplyDelete