Saturday, February 02, 2013

❤ Pemenang! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Maaf ye jarang nak menjenguk kawan-kawan ku sayang sekalian..entry ni cuma nak umum pemenang GA pertama niesa dan keyrah!hihi..maaf skali lagi sebab lambat keluarkan keputusan.. memandang kan tak banyak sambutan kami decide nak bagi semua yang join tu hadiah.. banyak yang perlu diperbaiki.. dan mungkin niesa pun akan jarang berblogging sebab lepas ni ada banyak nak kena wat.. urusan kerja dan peribadi mencemburui diri..hukhuk..tp InShaAllah niesa tetap akan berkunjung kan blog-blog paberet niesa.. (^_^)

Nama-nama kat bawah boleh la emailkan niesa or keyrah maklumat korang ye..hihi..

1. Yang akan dpt Pua Kumbu dari sarawak :
     - Kak Atie
     - Acik
     - Hannan

2.Bawal/Shawl
     - Adriana
     - Sara Arnita

4. Keychain - Cik Zaniff

Nama-nama yang niesa bagi tu tolong email details kat bawah g email niesa or cik keyrah ok..
email nisa : niesalovecrew@gmail.com
email keyrah : keyrah91@yahoo.com

Nama :
Alamat :
No tel :

Thanks kepada yang dah join..hihihi....akan merindui kawan2 blog sekalian.. :(

9 comments:

  1. yeayy..menang...TQ..Tq niesa...
    tapi sedih plak bila niesa kata akan jarang berblogging lepas ni.. erm will miss you dear sis:(
    will email you later...
    TQ..TQ..:)

    ReplyDelete
  2. arghhhh...mksh niesa..
    dpt hadiah yg acik idam2kn..
    syg niesa..
    acik emailkn data..

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada para pemenang.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Seronoknya dapat hadiah.. Thanks ^_^

    ReplyDelete
  5. Selamt buat pemenang, salam sehat yah

    ReplyDelete
  6. alaa..br perasan la..huk2..maklum la dh lma x on9...buleh lg ke bg detail

    ReplyDelete