Monday, February 18, 2013

❤ Annoying la kau!! ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!

Tiba-tiba hari ni rasa menyampah + meluat + nak termuntah darah dan tak mampu nak simpan dalam hati.. setelah menyepikan diri dan hari-hari dating dengan kerja dan menyisihkan blog kesayangan.. (bila ada masalah baru carik blog..kejam kan?hukhuk)

Sumpah!semakin hari niesa semakin meluat dengan sorang perempuan nih.. setiap hari cerita pasal diri sendiri.. membangga kan diri dan rasa diri perfect!omai!memandangkan niesa ni pendengar yang setia niesa layan je la dia cakap pasal diri dia, pasal keja dan macam-macam lagi la dan yang pasti semuanya bagus2 ok.. tak ada yang x elok..nak cakap niesa dengki?ohh pelisss..xda maknanya..tp dia tau x semua cerita2 dia buat orang rasa annoying.. x habis2 xpuas hati dengan gaji..tau la deg holder x perlu nk mention hari2 gaji xsesuai dengan pangkat apa semua..kalau xsuka gaji byk tu blah la..belagak tahap dewa minah tuu..setiap hari ada je cerita yang nak dibangga2kan..aduhai..xde keje lain ke..serius ok niesa meluat..orang sarawak cakap "ingga ku ngan ompuan ya!"haaaa..ambik kau..skali klua bahasa ibunda..fiiuuuhhh!kalau ikut banyak lagi nak dihamburkan ni..tapi baik stop sebelum mencarut..hahaha..

btw, tak saabarr la tunggu bulan 3,4,5,6,7 dan 8!haaiiisss...sejak akhir-akhir ni rasa lambat sangat masa berlalu..dah angau tahap gaban..nak kawweeennnnn!hahahahaha...*gatai la plak* kidding!tapi doakan yang terbaik utk niesa ya kwn.. :) okbai. xoxo

9 comments:

  1. wah...marah nampak.. buat bodoh je Niesa...tak payah layan org mcm tu..hehe.. erm, agak nya tak mengsyukuri (eh! btl ke ayat akak ni) nikmat yg diberi...hehe:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt2 meluat kot kak..hehe..haa..yela tu kot..betul kan aje..hihi..

      Delete
  2. hihihi... kena banyak sabar ngan perangai orang2 yg cmni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2..saba je la..mentang2 anak buah boss..hukhuk..

      Delete
  3. ohmaigucciii..
    sbar yea niesa..
    nt niesa ckp kt die..
    "ade aku kesah.."

    ReplyDelete
  4. hahaha ksiannye . .btw i dah deactived fb .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saabbaa je la..uikk..deactived dah?niesa x on fb lgi..malas..haha

      Delete