Wednesday, January 23, 2013

❤ Wordless Wednesday : Tips naikkan berat badan ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi...sila jangan ikut tips ini..hikhik...keyrah sila jangan jeles ok..hehe


sekarang ni kesannya adalah dipipi..semakin mengembang..hahaha..


Sebelum tu selamat menyambut hari kelahiran Rasul kita Muhammad SAW esok!okbai!(^_^)

16 comments:

  1. sedap nya kek!..nak sikittt niesa..:)
    ndak pa bah Niesa pipi tembam pun maintai cute..itu yg penting..haha:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki hari ni kak..hehe..cute tu penting kan..hihi.. ^_^

      Delete
  2. yerrrrr . .sangat jelesss!!! uwaaaaa nak cake, ehh pipi kite sama lahh hahha

    ReplyDelete
  3. hahaha.. jadi, kalau nak kurangkan tembam di pipi tu, elakkan makan benda-benda yang tak elok untuk kesihatan tu tau :)

    ReplyDelete
  4. hahhaa, sama la ngan anna.... kj anna hanya makan ja...

    ReplyDelete
  5. sedappnye kek itu. ala tembam2 pon comel laa. hihi

    ReplyDelete
  6. jgn la bg tips nehh .. dah cukup berat neh hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhik..saja nk paksa masuk group kami comel..hahaha..

      Delete
  7. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  8. hi hi hiiii...niesa!!miss u!sedapnye nmpk kek tuuuu!!!tlg lah ada jugak org bagi tips mcm ni??!!tak nak tak nakkkk!!dah cukup takot terlebih pulak!haha

    ReplyDelete