Monday, January 21, 2013

❤ Kesibukkan Melampau ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi uollss!

Semakin hari semakin tidak punya masa nak update blog.. masuknya tahun baru 2013 ni bermula la hari-hari niesa yang penuh dengan overtime!hahaha...sejak launching training centre hari tu keadaan agak la kelam kabut..adoi..balik lewat..keja sampai malam..ahad pun tak dapat rehat dengan tenang sebab bos asyik call..call..call dan kesimpulannya hari ahad saya bekerja!tak da life langsungg!!stress sekejap..

dan paling menyakitkan hati!niesa pening nak kena fikir dua tempat bekerja..demi menjimatkan cos niesa disuruh jaga 2 tempat tak termasuk training centre..1 ofis asal niesa dan 1 lagi workshop..owner yang sama tapi manager lain2..maksudnya niesa ada 3 bos ok!sangat2 pening bila tiga2 bagi arahan dan tak tau nak dengar arahan siapa dulu..peeecaaahhh kepalaaaa!suka bagi keja last minute..ouhhh!membuatkan niesa sangat-sangat suka buat kerja..disebabkan kerja suka sangat kat niesa..mood untuk berblogging kelaut!kelaut!kelaut!mintak ampun mintak maap sebab belum umumkan lagi siapa yang bertuah GA pertama niesa dan cik keyrah hari tu..hukhuk..tapi janji niesa akan umumkan ok..kena upate cepat-cepat sebab jap gi nak pegi wat kerja kat ofis satu lagi..sekarang dekat workshop...

Kalau korang nak tau company tempat niesa bekerja ni bukak safety punya training centre..mayb more on fire training..sekarang ni yg sibuk fire training company MLNG..Petronas punya..


haa..tuh dorang..dapat snap dari jauh sebab takut nak g dekat..lagi pun panas terik..takk sanggup!yang training ni otai-otai semuanya..

blog sendiri letak la gambar sendiri ye dak?hihihi..tengok la betapa bulatnya pipiku sebab bila stress saya makan dan bila makan saya stress...hahaha..ok bai!

#tak sabar nak tunggu bulan 5!!hahaha..Cik Keyrah simpan rahsia ok!hehehe

4 comments:

  1. ahahha... kemain sibuk nya kalah PM..haha.. paham juga Niesa sibuk bebenor..kihkihkih..
    amboii pipi yg bolat itu nampak sweet..haha
    jgn lupa makan bila stress, bila stress jgn makan..wakaka:)

    ReplyDelete
  2. mak aih..memang pening kalau dapat arahan daripada orang yang berbeza.. tak tau nak ikut yang mana satu dulu kan?saya pernah alami situasi ni.memang pening.hahaha

    ReplyDelete