Tuesday, January 08, 2013

❤ awwww!sweet! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

hari ni tetibe rajin plak nak update blog.. disebabkan ngantuk yang amat jadi niesa ambik masa untuk fikir isi-isi nak dimasukkan dalam blog ni..dan tetiba teringat cerita "Dalam Hati Ada Taman" malam tadi..wuaaa..niesa sebenarnya tak sabar nak tunggu ending!niesa ada lah orang yang paling tak suka tengok cerita berepisod.. nampak sangat bukan seorang yang penyabar..hihihi.. bukan apa..kalau boleh niesa nak semua cerita tak kisah la filem, drama mahupun novel niesa nak semua happy ending.. kalau sad ending..harap maaf..tak kan tgk punya la..kalau novel pun niesa akan baca last skali dulu baru decide nak baca atau tak nak..hihi..

eh!salah topik..sebenarnya nak cerita pasal drama Dalam Hati Ada Taman.. suka tengok watak Randy dan Elfira Loy dalam tu..dorang dua sangat-sangat sesuai ok bila digandingkan..macam telefilem Biar Mimpi Sampai Ke Bintang tu gak la..sweet gilaaaaa!malam tadi Ep 11 Randy dah hilang ingatan..sedih!Nasib baik la Bella tak jadi bertunang..terbaik la cerita tu..korang mesti layan gak kan? :P


Antara gelagat dorang yang klakar je..lagu untuk cerita ni pun best!kalau sapa-sapa yang tertinggal episod2 lama jengok la kat blog Cerita Master..niesa selalu gak la tengok cerita-cerita melayu kat blog tu...jom layan lagu dia.."Everything I Need by Randy"



Hari ni pagi-pagi dah chatting ngan Cik Keyrah.. kami serupa!asyik nak tido je..hihi..maaf kalau entry ni membosankan sebab niesa pun bosan..hahaha...okbai!

13 comments:

  1. tak pernah tgk pun citer nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk la astro ria setiap isnin pkul 9mlm..xlama lgi dh nk hbis cerita tu..hihi

      Delete
  2. hahahha . .smapai ke malam ngntuknye nie , ,jgn tido lmbat k, esok bawak btg mancis banyak2 . .hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..hari2 ngantk nih..cm mane tu?

      Delete
  3. macam best pulak cerita ni..boleh layan ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat best tau boni!sila lah layan..hihih

      Delete
  4. Niesa..kak tak pernah tgk pun cerita ni..haha..
    best kah??? hihi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kak!sweet sgt2..hihi...

      Delete
    2. sesuai lah buat remaja2 mcm korang kan Niesa.. klu utk kak dah lambat kalik mo feel2..haha:D

      Delete