Friday, December 14, 2012

❤Layanan buruk dibalas dengan kemenangan! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Tetibe tajuk entry hari ni panjang lak kan..bukan apa ketidaksabaran nak tunggu game malam ni..game penentu sama ada Malaysia layak utk beraksi ke final atau pun tidak. Berbalik kepada tajuk skuad HM mendapat layanan buruk daripada Thailand.. Cuba tengok gambar-gambar yang niesa curik dari page Malaysia Soccer News nih..

Padang ke ni?


nak buat persalinan pun tak ada tempat ok??


cuba korang komen.. apa sebenarnya agenda pihak lawan?nak menjatuhkan semangat HM?


Biar lah dorang layan kita dengan buruk sekali pun.. layanan buruk dibalas dengan kemenangan.. Allah kan Maha Adil..

Biarlah bersusah payah berlatih dekat padang yang penuh ngan lopak dah macam bendang dah tu..bak kata pepatah berakit-rakit kehulu, berenang-renang ketepian, bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian..
Kepada Skuad Kebangsaan selamat berjuang menentang Thailand mlm ni..kepada semua rakyat Malaysia.. Jom kita ramai-ramai bagi semangat tak kira la kat mana kita berada.. "Tanah Tumpah Darahku!" jangan lupa saksikan perlawanan PUKUL 8 Malam ok..hahaha..GO HARIMAU MALAYA!!

5 comments:

  1. a'ah..kesian dgn dia org, HM.. aishh kejam nye Thai.. dorang kat sini, punyalahh dibagi layanan baik.. Tuhan je la mampu balas apa yg dibuat tu..

    ReplyDelete
  2. memang kasian la tgok diorg ni...nak buat cmne kan??sabar je la...

    ReplyDelete
  3. mmg kejam layanan Thailand terhadap skuad Malaysia.. Dan pengadil juga kejam krn beri kad kuning kedua kpd fadhli shas padahal jelas pemain Thailand yg memulakan provokasi

    ReplyDelete
  4. Dah kalah lah niesa..
    sedihh tau..huhu:(
    Cuba lagi di lain masa...

    ReplyDelete