Sunday, January 13, 2013

❤ K&N 1st GA : Azam Tahun Baru 2013 Anda! ❤

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua!

Entry kali ini agak menarik sedikit sebab Niesa dan Cik Keyrah nak launching 1st GA kita orang..!weeee~~
Dah lama dah kita orang rancang GiveAway ni..harap korang semua sudi support..hehehe..

Taaadaaaa!!




Cara-caranya senang je :

  1. Buat satu entry yang bertajuk “K&N 1st GA : Azam tahun baru 2013 anda!”
  2. Letak banner di atas pada entry tersebut dan link kan ke entry INI .
  3. Dalam entry tersebut, nyatakan azam tahun baru 2013 anda .
  4. Pilih hadiah yang anda suka .
  5. Dan akhir sekali adalah sangat penting..SILA TINGGALKAN LINK ENTRY ANDA DI RUANGAN KOMEN ENTRY INI..(tempat lain tidak akan diterima sama ada di shoutbox/cbox atau pun di entry lain..terima kasih!)

Senang dan mudah kan?tak ada syarat yang ditetapkan.. (^_^) nak tengok hadiah tak?




Hadiah 1 : Kain Pua Kumbu dr Sarawak.

Hadiah 2 : Shawl/Bawal (3 Pemenang)
Hadiah 3 : Keychain Sarawak bentuk gitar + Foam keychain bentuk love (boleh letak nama)
Hadiah 4 : Keychain Sarawak bentuk bunga + Foam keychain bentuk seahorse (boleh letak nama)
Hadiah 5 : Keychain Sarawak bentuk petak + Foam keychain bentuk kereta (boleh letak nama)
Hadiah 6 : Keychain Sarawak bentuk bujur + Felt keychain bentuk kereta (boleh letak nama)
Hadiah 7 : Felt keychain bentuk love (boleh letak nama gak!)
Hadiah 8 : Kami yang akan pilih pemenang..hehehe..saguhati jekk... :)

Tarikh tutup penyertaan adalah 13.01.13 pukul 12 malam. Pemenang pulak akan dipilih menggunakan random.org. Jadi apa lagi?Jom la join..^^,


p/s : Ini adalah entry melekat.. sila scroll ke bawah untuk entry baru..

20 comments:

  1. Assalam Niesa..
    tajuk entry "Buat satu entry yang bertajuk “K&N 1st GA : Azam tahun baru 2012 anda!”..

    Azam thun baru 2012 ker @ azam thn baru 2013??
    (takut silap niesa)...
    Nti akak join ye...
    dont worry will support you adik :)

    ReplyDelete
  2. 2013..hahaha..silap..nasib baik akak tegur..thanks sudi join akak!love u much2.. :)

    ReplyDelete
  3. Sedihnya tak dapat join sbb internet sgt nazak...

    ReplyDelete
  4. alorhhh..tak smpat nk join..
    acik kursus smlm..
    sedihhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. acik!tarikh tutp penyertaan thn depan 13 januari 2012..hehe

      Delete
  5. Niesa,
    Kak dtg tunai janji.. join GA..:)
    http://atieyusoffamily.blogspot.com/2012/12/k-1st-ga-azam-tahun-baru-2013-anda.html

    Harap2 ada peluang menang kain kumbu Sarawak...haha:D

    ReplyDelete
  6. Eita join

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/k-1st-ga-azam-tahun-baru-2013-anda.html

    ReplyDelete
  7. acik dtg..huhuuhu..
    join GA cik niesa..

    http://kauakukitaaa.blogspot.com/2012/12/segmen-k-1st-ga-azam-tahun-baru-2013.html

    ReplyDelete
  8. banyak hadiah yang disediakan,, rugi ni

    ReplyDelete
  9. banyaknya hadiah..best-nest semua..selamat berGA yang menyertainya

    ReplyDelete
  10. mencari entryterbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  11. wah..menarik hadiahnya..zdpt nak join lak koz cheery dah buat entry pasal tu

    ReplyDelete