Monday, December 31, 2012

❤ Entry terakhir utk tahun 2012!! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Hari ni merupakan hari Isnin terakhir utk tahun 2012.. wuaaaa!dah nak masuk tahun baru dan umur pun akan meningkat. no more zaman remaja! jadi dengan kesempatan yang ada niesa nak update blog cepat2 memandangkan niesa ponteng hari sabtu lepas jadi kemungkinan kerja yang banyak adalah 97.89%!padan muka sapa suh ponteng kan..hehe

Sejak kebelakangan ni niesa jarang nak menjenguk blog-blog kawan-kawan dan belum ada masa nk membalas kunjungan..busy!busy! dan busy!hahaha..busy la sangat ye..nanti kalau ada masa niesa melepak kat rumah korang tu okey!hari ni entry pendek je sebab taknak melepaskan hari terakhir untuk tahun 2012 ni..hehe..jadi macam biasa la ye..tahun baru, azam baru, kehidupan baru agak-agak nak boypren baru boleh tak?searchingggg...tett!tett!tet!tettttttttt.....hhahahahaha...macam biasa blog sendiri letak gambar sendiri.okbai!


"House of healty Foods" pekena Laksa Sarawak tu yang healty sgt..hahaha

7 comments:

  1. patut lah sunyi jak..hehe...
    Happy New Year Niesa... tahun 2013 boleh khawin dah kot..hehe:)

    ReplyDelete
  2. entry terkahir ye....esok entry baru lak ye

    ReplyDelete
  3. tak apa awak..dahulukan dulu mana yang penting tau.. apa2pun, selamat tahun baru :)

    ReplyDelete