Thursday, October 18, 2012

❤ Pagi yang menggeramkan!! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Pagi ni tak terfikir pun nak update blog tapi disebabkan perasaan geram dan marah yang amat-amat niesa rasa nak hamburkan kemarahan ni kat blog. huh! *mood marah*

Korang mesti nak tahu kenapa niesa pagi-pagi nak marah kan?tadi masa otw nak g kerja.. ada satu kereta saga hitam.. dia kat depan niesa kat belakang.. dan niesa naik motosikal.. Semalam satu hari hujan dan semestinya ada lopak-lopak air kan.. dan tadi, mamat-mamat dalam kereta tu boleh pulak dia main pijak-pijak air dengan kereta dia!! memang dasar lelaki bodoh! dah la sepanjang jalan tu dia langgar air-air tu dengan laju!apa dia xnampak ke niesa kat belakang.. dan boleh plak kawan dia kat belakang pandang-pandang niesa dan gelak! memang pagi-pagi nak kena sumpah la! kalau niesa basah memang niesa kejar lelaki-lelaki bodoh tu!memang dasar GGAAAYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niesa xpernah jumpa lelaki xde otak macam tu.. haisss...*merosakkan mood org je pagi-pagi cam ni *

10 comments:

  1. Tak pada2 langsung nak kacau org la lelaki mcm tu... Yg membaca pun boleh geram~! sabar ye niesa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..mmg geram masuk keja pagi tdi..nasib baik xkotor..

      Delete
  2. kurang ajar betul . .geram pulak kite nie . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lelaki terlebih ajar..nampak sgt lelaki anti pompuan..hais...sakit hati sgt2..

      Delete
  3. Ooohhh sakit hati sangat kan.. Sabo jelah..

    Salam kenal.. www.siezuka.com

    ReplyDelete
  4. sabar.. tu pasti orang2 yang otaknya tak betul tu..

    ReplyDelete
  5. Gayyyyyyyyyyyyyy btol lelaki2 itu...

    ReplyDelete
  6. haish..xmkn saman tol jantan 2 erk..

    ReplyDelete
  7. hehe. bersabar je lah niesa. memang kadang2 laki2 ni nakal sikit.
    anggap je semua benda tu ada hikmahnya. :)

    salam perkenalan dari blogger baru,
    http://kaio.my

    ReplyDelete
  8. Sabo dh reda lom ni. U just take care yea. Basah skit tkpe, nyawa lg pnting.

    ReplyDelete