Thursday, October 11, 2012

❤ Entry tak bertajuk ❤

Assalammualaikum!selamat petang!

Hai kawan-kawan!lama gila tak hupdate blog.. terbatuk-batuk je blog berhabuk. Rindu!!! lama tak jenguk kawan-kawan blog.. uhuk.. cita-cita nak jadi blogger tegar hilang dah berterbangan di awangan.. lama tak update blog otak pun dah macam otak-otak yang sedap..k merepek. Sebenarnya niesa tak tau nak update apa.. tapi nak kongsi satu quote yang niesa suka.. ada kawan post kt pesbuk.. jadi niesa share la jugak.. kalau boleh nak je niesa tag someone yang dulu beria sangat nk "melamar' KONONNYA... tapi usaha tarak.. tapi memandangkan baru je bulan puasa ri tu mintak maap.. jadi dilupakan sahaja hasrat itu.. kate 0-0.. jap g jadi 1-0 plak..malas la..


Kesimpulannya, jangan omong kosong dong..orang tua dulu-dulu kata "Berakit-rakit kehulu, berenang-renang ketepian.. bersakit-sakit dahulu bersenang-senang la kemudian.. " tapi tu orang dulu-dulu kate.. orang  sekarang cakap ape eh???

7 comments:

  1. org sekrang ckp bersenang2 dahulu..kan kan ;P

    ReplyDelete
  2. xde effort mmg ssh la ati nak tersukakan...

    ReplyDelete
  3. hurm...bagus quote ni! saya shuke sangat2,hehehe

    ReplyDelete
  4. Tu la org kate, bile kite dah niat, kena ngn usaha kan..bila dah niat tp xusehe, tu yg jadi ZERO..!! =)

    ReplyDelete
  5. usaha penting utk membina tangga kejayaan..^^

    ReplyDelete
  6. in order to get something u need to work on it. tapi y not, if ourselves pun usaha and make a move dlm masa yg sama ;)

    ReplyDelete
  7. Entry ni betul.. Apa pun, hidup tak lari dari susah dan senang. Sy rase mcm nak ckp... Tak apa susah sikit, alhamdulillah kalau senang. Apa yg penting, lakukan sesuatu yg menunjukkan betul-betul mahukan sesuatu. InsyaAllah... Allah tak sia-siakan usaha hambaNya:)

    ReplyDelete