Friday, September 21, 2012

❤ KETINGGALAN! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!

Pagi-pagi ni datang ofis tiba-tiba rasa nak update blog..sejak dua menjak yang agak sibuk ni susah sikit nak update blog.. bukan susah.. sebab malas kot.. hehe tapi pagi-pagi niesa masuk blog tengok dashboard dah bertukar kepada yang baru..


Niesa sebenarnya tak suka pakai dashboard baru.. lebih suka pakai dashboard lama..hehe.. tak tahu la kenapa.. tu yang agak ketinggalan sikit terkedek-kedek nak godek dashboard baru ni.. 


Merindui dashboard yang lama ni.. hukhuk.. apa-apa pun niesa akan terus maju kehadapan.. hehehe..

NOTA HATI : Semua kawan-kawan sibuk mempersiapkan diri untuk sambung berlajar tinggallah daku terkapar-kapar kesepian.. hahaha.. lepas ni tunggu dia orang cuti je la baru la dapat hang out dengan kawan - kawan lagi.. yang dah berkerjaya pun semua kerja kat miri.. Allah je yang Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk niesa.. jadi niesa bersabar je la..kan kawan-kawan?? (^_^)

12 comments:

  1. keyrah pulak yang new interface nie dah lame kat blog keyrah..jadi dah biasa dah hehehe..samelah ngn keyrah, kawan2 semua g sambung blajar, kene tunggu diaorang cuti baru dapat kuar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. niesa baru hari ni try..adehh..
      hukhuk..same kan kte??sabo je la.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. tu la pasal..nanti lama2 biasa la ni..heee~

      Delete
  3. Hehe tak pernah pun merasa dashboard yg lama xD
    dtg2 dia dh kasi yg baru..
    Owh tapi dia boleh tukar balik kan?
    xpun biasakan diri je guna xsusah mana pun inshaAllah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye?dulu bleh tukar pg yg lama..xtau skang..malas lak nak tuka..nnti ssh plak nk blaja..hehe..iA nnti lama2 biasa le... =)

      Delete
  4. dashboard yang baru ni lagi best sebenarnya.. takpe2.. belajar slow2..

    ReplyDelete
  5. sbb kte dah terbiasa dgn yg lama kan? tp yg baru ni lg senang untuk udate entry..mcm tulis surat hehe

    ReplyDelete
  6. dulu boleh tukar tp skg tak bole dah .. mula2 pakai mmg tak suka . tp skg suka .. sb dah tak loading lame sgt

    ReplyDelete
  7. haha cendol pn sgt keliru ,conpiusss ntah ape tah lagi.hemmm niesa!!sorry lambat smpai ke sini.ape kaba niesa?moga sihat n ceria selalu :)

    ReplyDelete
  8. Kaaan..same la kite..tp lame2, okey la.... =)

    ReplyDelete