Monday, August 13, 2012

❤ Selamat Hari Raya Aidilfitri!! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!!entry kali ni niesa nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin!!hehehe.. bukan apa nak ucapkan awal-awal sebab takut tak diberi kesempatan nak update blog.. biasa la "orang penting" ni..hehehe.. mungkin dalam minggu ni niesa kat showroom kena settle masalah invois dorang.. macam-macam kena buat.. dah tu terpaksa berhadapan dengan mamat yang tak tahu dah niesa nak panggil dia apa.. dah ada bini tapi tahap kegatalan.. aduhai.. sabar je la..

#Di kesempatan ni niesa nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kuku kaki kalau ada tersilap kata, terkasar bahasa, terlebih bicara dan semua TER sama ada sengaja ataupun tidak. Niesa pun nak mintak maaf andai blog niesa ni kadang-kadang membosankan bila dibaca..hehe.. Kalau siapa-siapa yang nak makan kek lapis tu..datang la Sarawak Bumi Kenyalang! SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ye kawan-kawan!!sayang korang ketat-ketat.. (^_^) *hugs*

Sumber : SINI

7 comments:

  1. hahahaha.. kenapa macam terlampau awal je awak ni..hahahaha.. ok2.. selamat hari raya jugak ye awak.. saya juga nak minta maaf zahir dan batin. raya ni datang la ke rumah ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..saje je nk ucap awal2..(mode xsabar nk raya..hee~)
      ok!nnti datang! =P

      Delete
  2. Awalnye . .hee oke la keyrah pun nak ucap selamat hari raya kat nie, minta maaf yer sepanjang kite kenal kat blog, keyrah ade terkasar bahasa ke ape . .

    P/s:: niesa duduk serawak kan, ingat nak contact niesa nak tnya sikit something sbb egt pas raya nak g holiday sana .

    ReplyDelete
  3. niesa !slmt hari raye jugak.ampun maap ye kalo terase hati jiwa dan raga ats komen komengg cendol yg tak senonoh tu.hehe erk.cendol mmg tak senonoh.maap ats kesilapan yg lps atau yg akn dtg.hehe :)

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Selamat hari raya juga. Dah lama saya tak pergi sarawak....

    ReplyDelete