Tuesday, August 07, 2012

❤ Posto!Posto! ❤

Apa pistol??posto daa.. dah berapa tahun sejak kewujudan muka buku ni tak de dah terima kad raya dari kawan-kawan.. semua ucapan hari raya diterima melalui sms dan pesbuk je.. tapi tahun ni terima kad raya daripada seorang blogger kacak siapa lagi kalau bukan BONI KACAK!hehe.. thanks BONI!! Nak tahu kenapa niesa dapat kad raya daripada beliau?? Kalau nak tahu baca entry Boni yang INI..

Haa..siapa-siapa nak beraya rumah bro Boni kita ni sila la bawak kuih muih sendiri ye..hehehe

Btw, thank you so much BONI KACAK untuk kad raya ni.. Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Boni dan semua kawan-kawan blogger yang tersayang..!! tak lama lagi nak raya…yeayy!!

#Dah brapa hari xupdate blog..tadi nk update tp pc kt bilik satu lagi masuk virus..ambik kau!malware ke apa..niesa ngan boss pun xtau nak buat apa dah..semua xleh bukak..ngahaha.. dan yang paling penting niesa sekarang ni buat bisnes kek lapis sarawak..order ditutup sabtu ni..sapa2 yang nak order tu boleh la tinggalkan komen ye..or kalau ada sebarang pertanyaan sila inbox fb niesa..tekan SINI..weee~

# Hari ke 18 Ramadhan. Selamat berpuasa kawan-kawan!(^_^)

21 comments:

  1. waa beshnye . .dapat kad raya . .

    ReplyDelete
  2. uikss.. awalnya dpt kad raya. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe..kan next week nak raya dah..weeee~ xsaba! =)

      Delete
    2. huhu.. tul2.. ntah2 xde org hntr kad kt sy. haha

      Delete
    3. alahai..mek sy anta kad raya g awk nk?heee~

      Delete
    4. haha.. leh je klu nak hntr :p

      Delete
    5. hehe..email sy awk punya alamat..nnti sy hantarkan..weee~
      email g cni niesalovecrew@gmail.com (^_^)

      Delete
    6. xpe awk. sj je sy myakat awk td. huhu

      Delete
    7. sy baik hari ni nak bg org kad raya..(muka serius)haha..

      Delete
  3. wah. bestnya. dpt kuih raya. kek lapis sarawak sdap tu. susah nak merasa. makan pun kala ada org ke sana. nak order blh. hikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang!mlm ni niesa confirmkan kek lapis yg zaty nak tu eh..hehe

      Delete
    2. hehe. zty da confirm nk kek lapis tu. apa nama dia. lupa pula. mak zty suruh order sikit2 dulu sbb nyk da kuih yg kami tempah tp kalau sdap, mak kata nak order lagi. hehe. maybe lepas raya kot.

      Delete
  4. Replies
    1. hehe..tu la kan?smpai jem line sbb org bpusu2 anta ucapan hari raya...

      Delete
  5. aceewaahh org tu dpt kad raye lah!

    ReplyDelete
  6. hye...sy nisa..hehee..
    nisa pon sedang menunggu kad raya harap2 ade lah org bg gagaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai nisa!!wahh!sape la yg bg kad raya kt awk tu..nak jugak!! :P

      Delete