Monday, August 27, 2012

❤ Kad Raya Lagi! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi! minggu lepas niesa dapat 2 kad raya lagi! dua-dua daripada kawan blog niesa yang tersayang..dari hari tu lagi nak update pasal ni.. tapi tak berkesempatan langsung.. busy memanjang almaklum "orang penting" hikhik.

Kad raya ni daripada DIDI! blog dia ^^Cheritera Chenta^^

Didi ni cikgu tau.. salah satu subjek dia ajar ialah ART.. jadi terbukti ke-kreatif-an beliau melalui kad raya ni.. comel je n warna warni.. heee~ usia perkenalan kita orang dalam alam maya ni dah setahun lebih kot if i not mistaken.. ada la 2,3 kali keluar ngan didi tahun lepas..thanks didi!!

Kad raya yang kat atas ni korang agak-agak daripada siapa?? ini adalah daripada Cik Keyrah kita!! Blog dia BLOG CIK.KEYRAH

Niesa bukan setakat dapat kad raya yang cantik tapi niesa dapat bookmark sekali!

Cantik kan? niesa baru je kenal Cik Keyrah ni bulan lepas.. niesa dengar keyrah nak datang sarawak.. jadi kalau ada soalan pasal sarawak boleh la inbox fb niesa..hehe.. keyrah pun baru add niesa.. jadi jangan segan2..btw, thanks keyrah untuk kad raya yang comel & bookmark yang bermakna tu!(^_^)

#ok lah. niesa nak bergerak ke showroom pulak. Hari ni tugas kena jadi ofis girl. Selamat bekerja kawan-kawan.

3 comments:

  1. rajinnye dia tulih warna warni kat kad raya tu.comel ceria je :)

    ReplyDelete
  2. wah.. meriah raya awak kan??hehehe

    ReplyDelete
  3. wah. comel comel kad raya yang niesa dapat. by the way, kek lapis yang hari tu da habis da. huhu. cousin datang rumah. makan non-stop & sedar-sedar kek dah habis. hehe. TQ niesa & selamat hari raya babe.

    ReplyDelete