Friday, August 24, 2012

❤ Beraya Sakan ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi. Saya kembali!! Masih dalam mood raya dan masih nak makan ketupat rendang.. raya tahun ni.. sangat best!dan sangat2 osem dan raya tahun ni tiba-tiba HATI ni diketuk..whahaha.. tapi masih belum dibuka lagi..belum masanya.. walaupun hati meronta-ronta.. ecewahh..statement nak kena kaki..

Semestinya warna PINK menjadi pilihan dan yang paling penting tahun ni baju raya satu warna dengan dinding.. ~_~ terrbaaeekk!

Pink lagi.. setiap hari pink.. beraya sampai tak ingat dunia.. antara mereka bertiga ada sorang jejaka yang buat jantung niesa rasa nak terkeluar.. weeeeee~ every year dia orang ni la peneman niesa beraya.. ada lagi yang lain.. BANYAK!

Malam ni nak pergi open house rumah boss plak..agak-agak boleh tak awak temankan saya?? *blushing* tapi hari ni nak cuba uji dia (my fren punya suggestion ) dia cakap macam ni "try ignore him for a few day.. kalau dia betul-betul serious dia akan sedaya upaya cari niesa.." lagi apa eh kawan niesa cakap.. lupa plak.. kesimpulannya easy come easy go la.. hahaha..

#AWAK!berusaha tau!!ahad ni dia dah nak balik penang.. Selamat berhari raya kawan-kawan! eh..dan selamat berkerjaaaaa.. (^_^)

11 comments:

  1. cantiknya warna pink . . nak tanya pasal serawak sebb ingat nak g jenjalan kat sane.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh...tnya je pape..kalau niesa bole jwb niesa jwb ea..

      Delete
  2. saya tau saya tau.. jejaka yang dimaksudkan ialah jejaka yang memegang kamera..haha

    ReplyDelete
  3. Acecececece.....dalam hati ader taman yer :-) *wink* *wink*

    ReplyDelete
  4. wahhh main uji2 pulok dia..mcm2..haha
    cendol pn taun ni kale pink tapi tak same ngan dinding.haha
    selamat hari raya Niesa comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...niesa package la kate kan..hahaha..pink jgak?best!!

      Delete
  5. aceceh. org penang ye.. dekat la dgn kedah, hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..skang pn dia kat alor star..hee~

      Delete