Monday, July 30, 2012

❤ Siapa sayang Isnin kat sini ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi..setiap hari isnin mesti nak mengeluhkan.. di bulan Ramadhan ni tak baik mengeluh2 ni.. tapi niesa sentiasa TERmengeluh..ekeke..ter la pulak..semalam dah asyik terfikir2 je hari Isnin..haaiiss..apa je niesa nak buat kat ofis..update blog semestinya lajulaju.. korang ingat lagi x entry ini ??kalau yg malas nk baca tu niesa bagi tau sikit.. entry tu niesa ada mention yang niesa dgn boss je kat ofis bilik asing-asing kan?dan beberapa hari yang lepas niesa dipindahkan sebilik.. omaigucci!! seram sejuk dan niesa setiap hari berat hati nak pegi keja.. Semoga Allah melindungi niesa daripada syaitan laknatullah.. amin!isy2..berkaitan dengan hari isnin.. apa reaksi korang bila isnin menjelma??

Sumber : SINI

Tapi niesa keja Isnin-Sabtu..so hari ahad baru la leh merehatkan badan..Hehe..berubah la..peringatan untuk diri sendiri..sama-sama kita renung!(^_^)

#Hari ke10 Ramadhan..SELAMAT BERPUASA!!

14 comments:

  1. saya tengah cuti sekrang. so, bila hari isnin xrasa apa2.. hehe

    ReplyDelete
  2. aah kan..selalunye org malas2 je hari isnin.heheh same le cendol pn malas mase nk pi sekolah hari isnin.kite kene berubah ye.bgn pagi ucap syukur sebab masih ade nyawa n sengih2 sikit heheh

    ReplyDelete
  3. @Aiisyah Colourful seerrooonnokkknyaaa..dlu masa niesa cuti bosan plak..setiap hari cuti..hehehe..ini la manusia..kan?

    ReplyDelete
  4. @Cendol hahaha..betul tu..bersyukur sbb pagi2 kita leh bukak mata lg kan?

    ReplyDelete
  5. pd cik ana takde istilah monday blues pon.. sbbnye cik ana cuti kdg2 jumaat & sabtu.. kdg2 cuti ahad & isnin.. dan mybe sbb cik ana bekerje dlm kmpg sndiri so takdela rase mls nk pegi keje..hehe









    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  6. @anamizu kaito kalau kita suka keje tu mesti xde mls2 nk g keje kan..hukhuk..

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan...Alahai sebut je hari isnin memamg malas nak g keje tapi apakan daya keje hakiki kalau tak pergi keje kan tak dpat gaji, tak dpt nak bayar duit sewa itu ini....Dah sinonim kalau hari Isnin sure ramai yang mengeluh...hu3

    http://www.myideakini.com/2012/07/info-internet-lembab-macam-siput.html

    ReplyDelete
  8. @Myideakini [dot] com betul tu..kalau xkeje ape pn xjd..xleh nk shopping..lagi2 nk raya dah ni..

    ReplyDelete
  9. Kan...kalau takde gaji ta beraya la ye...kan..

    Baca info ni>>>
    http://www.myideakini.com/2012/07/gadget-wifi-booster-gisky-fungsinya.html

    ReplyDelete
  10. hish.. duduk sebilik??ni yang jeles ni..hehehe

    ReplyDelete
  11. @Boni Kacak hahaha..taaakkk sabarrr nak carik kejeeee laiinnn!!! :D

    ReplyDelete
  12. dipindahkan sebilik? kesian niesa..mesti lah x selesa kan?

    ReplyDelete
  13. @Bobo Sangat2 la tidak selesa..rasa nk benti keja je..hukhuk..sabo je la..

    ReplyDelete
  14. huhuhu... niesa.. sgt tidak best kalau dpt duduk satu bilik ngan boss...

    ReplyDelete