Tuesday, July 24, 2012

❤ Kebuntuan seorang diri ❤

Selamat pagi..masuk ofis tiba-tiba blank..tak tahu nak buat apa..hari-hari makan gaji buta dan hari-hari bercakap dengan robot..ngahaha..nasib baik hari ni puasa..nak mengeluh pun berfikir banyak kali..kalau boss tak ada best sikit leh gak on9 & download movie..kalau boss ada..gila ko nak on9?tak pasal2 gaji kena potong..ehh..tak de la kena potong..hehehe..haii..bila la nak kawen ni..ehh.. salah..bila la nak dapat keje lain..bukan tak bersyukur dapat keja ni..tapi yela kan.. seram duduk berdua je ngan boss kat ofis walaupun bilik asing-asing..pastu kerja tak tentu kadang-kadang jadi kerani, kadang-kadang jadi cashier dan jarang-jarang jadi ofis girl..pastu niesa plak dah macam bola dia orang buat..kadang-kadang dekat ofis, pastu suh pegi workshop pastu showroom..pegi workshop bkn jadi mekanik ye kawan-kawan.. jadi cashier.. hehehe.. ALAMAK!termengeluh la pulak..silap..bukan mengeluh...meluahkan perasaan..ok lah..sekarang tak ada idea..tgh sibuk mendownload Running Man episod 104..Selamat berpuasa!!

Teman bercakap * Talk With SimSimi *
(^_^)

16 comments:

  1. hee..niesa dah macm keyrah la, kdg2 kene jadi office girl, kadang jd kerani dan kadang jadi cashier . .hihi

    ReplyDelete
  2. hati-hati duk ofis tue niesa. :)

    ReplyDelete
  3. @cikeyrah yeke?seronok x keje keyrah?niesa lg suka jd ofis girl dr ddk kt opis..hukhuk

    ReplyDelete
  4. @Lieya Syaira ok lieya!mesti tu..thanks ingtkan.. :D

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. sempat lagi bersimsimi tu..hahhaa

    ReplyDelete
  6. @Boni Kacak hehehe..skali skala ckp ngan robot.. :P

    ReplyDelete
  7. Boss lelaki ke perempuan?

    Anyway, kat mana download running man? Bagi link skit. Asyik copy dari orang je.. hehehe


    >[Projek Blogger] 29 Hari Jelajah Bazar Ramadhan Seluruh Malaysia

    ReplyDelete
  8. yatie pernah kerja macam niesa ni. berdua je dengan bos. 1 opis plak tu. tapi jarang la bos ada kat bilik. kadang2 jadi kerani. kadang2 jaga bahagian cust service. kihkih..

    tabahlah ye awak. rindu kat awak. lama x singgah sini. sorry busy =(

    ReplyDelete
  9. haha main simsimi ye..boleh jadi gile rasenye ckp nagn simsimi ni..tapi simsimi ni pandai ckp jugak ni

    ReplyDelete
  10. Aku pake bahasa asing ajah deh.. biar Adhe niesa bisa ngerti..

    Nice posting.. keep posting..
    hehehehe...

    ReplyDelete
  11. kak fieda singgah pagi kat sini..selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  12. @Yatie Musa same la..bos mmg jarang ada kt opis..tu yg menyempat on9..hehehe..thanks yatie!!rindu yatie jugak..xpe..niesa paham..kita kan sejiwa pink..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  13. @Cendol hahaha..betul tu..tergelak sorg2...dh kdg2 lain org tny lain dia jwb..hehe

    ReplyDelete
  14. @aryocahyalesmana its ok aryo..makasih byk2 yg support niesa..hehe.. =)

    ReplyDelete