Thursday, July 19, 2012

❤ Addict Running Man ❤

Bercakap pasal Running Man..adakah anda gila dengan dorg ni semua?nak cakap niesa ni fanatik korea xde la sangat..cuma kadang-kadang niesa TERlayan la pulak sebab adik-adik peminat no.1 korea..nak tengok tv pun x bg can..asyik dorang je layan korea..haiss..sabo je la..DAN!disebabkan itulah niesa ni dah berjangkit virus-virus korea ni...nasib baik sikit je..

Dulu cerita korea yang 1st skali niesa layan MY GIRL.

Cite ni best!kelakar..niesa suka cerita yang leh wat niesa ketawa terbahak-bahak dan cerita yang berunsurkan komedi romantik..ahaks.. (^_^)

Berbalik kepada Running Man..virus yang adik niesa sebarkan niesa bawak ke poli dan ada la kawan-kawan yang memang fanatik jugak ngan oppa-oppa..so, niesa mntk RM ni dr ep1 sampai la ke Ep91..layan sampai tak keluar bilik sampai pkul 2,3 pagi terbahak sorang-sorang..hahaha


Dan sekarang bila dah habis belaja..tak ada sumber-sumber yang dapat niesa cari untuk menyumbangkan cerita tu..tetapi!thanks to my ofis dengan kelajuan wifi yang membolehkan niesa men-download-kan cerita tu sehingga ke ep103..ngahahaha..sambil menyelam minum air la katekan..tak sabar nak tunggu ep104..(^_^)

kalau korang nak download..klik SINI..

12 comments:

  1. erk..tak reti nk komen hape..tak reti mnde2 korea ni..tp diorang mmg comel.
    nice belog..suke background kamu..rase mcm nk buat langsir raya.

    ReplyDelete
  2. @cendol dulu niesa pn xreti tgk korea2 ni..skali terlayan daa...hehe.. (^^,)

    ReplyDelete
  3. minat ea tgk RM, kite pun layan gak RM nie hee ;)

    ReplyDelete
  4. @cikeyrah minat yg amat!hahaha..tgk time sedih2 tuka mood jd gila sakan ketawa sorg2..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Walaupun Aryo Agak tidak mengerti bahasanya Niesa.. tapi aryo kasih jempol buat postingannya Niesa deh...
    Suport terus buat Niesa..

    Chees...
    :)

    ReplyDelete
  6. zaman study dulu mmg suka sgt melayan korean ni...

    ReplyDelete
  7. @Aishah Jahirah
    tu la pasal..msa study mmg ngadap laptop je layan korea ni...

    ReplyDelete
  8. @fieda xsmua crite korea niesa layan...sbb kalau yg ep pjg2 niesa mls nk tnggu ending..hehe...

    ReplyDelete
  9. Hik hok. Pernah tgk RM skali je. Episode yg ada Park Jisung dgn IU tuh ;D

    ReplyDelete
  10. @AmyZana ouh..ep 95 tu..hehe..niesa dlm byk2 ep suka ep 15..ce tgk..best!

    ReplyDelete