Thursday, June 07, 2012

❤ hari-hariku dipenuhi dengan cadbury ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi..pagi-pagi on laptop dan memulakan sesi job hunting sambil ditemani cadbury..btw, selama seminggu niesa dapat pengalaman menjadi housekeeper merangkap cleaner dekat Kapitan Inn hotel murah yg ada kat bintulu.. hehe..selalu orang pandang rendah gak kerja jadi cleaner/housekeeper ni..tapi bila dah rasa..ambik kau!penat jugak tau dan kerja tu bukan semata-mata hanya dengan membersih bilik je..kena gak update stock..selama seminggu part time tu la makan gaji buta sebab hanya duduk termenung memikirkan masa depan..tak da kerja sangat kot..pagi je penat sikit lepas tu ambik boring kira masa nak balik je..semalam baru je dapat gaji dan dengan gaji yang ada..menghabiskan suku daripada gaji untuk membeli coklat cadbury..ahaks..tak sampai kot suku..adakah cukup untuk stock seminggu??

Semenjak, 2 menjak dan bermenjak-menjak ni selalu je menikmati kelazatan dan kenikmatan cadbury ditambahkan lagi dengan coke yang menyegarkan.. pergghh!! terbaeeekk! kihkihkih.. walaupun sedikit sebanyak menghilangkan tekanan dan lebih menyumbangkan kepada penyakit.. kepada kawan-kawan diluar sana.. jangan tiru aksi saya.. hukhukhuk... semoga niesa cepat-cepat la dapat calon suami.. oopppss!!salah.. cepat-cepat dapat kerja.. ekeke.. peace!^_^

4 comments:

  1. nak sebungkus bleh? heehee.. my fav ni :)

    ReplyDelete
  2. @Bobo
    nak?meh le dtg srwk..xpn pg beli kt kedai then anggap je niesa yang bg..hikhik.. :P

    ReplyDelete
  3. habis la gemuk awak nanti

    ReplyDelete