Friday, May 04, 2012

❤ Saat-saat terakhir di PKS ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!!!!pagi-pagi dah rajin nak update blog..hari ni adalah hari ke-3 terakhir niesa akan berada di Politeknik Kuching Sarawak..macam-macam perasaan ada..haha..tak sabar nak balik tapi dalam masa yang sama sedih nak tinggalkan family kat PKS ni.. selalunya orang tgk niesa balik..tapi sekarang ni niesa plak tgk orang balik..hahaha..sem akhir baru balik lewat sebab sabtu ni tournament sofbol..(~_~)..NERVOUS!!selalunya kalau balik tak de lah rasa macam berat sangat..sem akhir ni betul-betul rasa lain..yela..pas ni tak de dah datang poli..sedih gila..tapi apa nak buat..setiap pertemuan pasti ada perpisahan..hahaha..sem akhir baru nak join sofbol..haiiss..nyesal pun dah tak ada guna..saat-saat akhir ni dipenuhi dengan event makan-makan..hehehe...lagi banyak makan FREE!!!

tak cukup masa nk keluar dengan semua kawan-kawan..ada yang balik awal..kita orang lak busy training...i will miss all this moment..bersama Cik Siti Nurfaizah Binti Abu kta orang punya Penasihat Akademic yang the best in the world sbb sporting abis..and my beloved classmate and teammate kt poli..LOVE U ALL!!!tak lupa our coach Mr.Andy n Mr.Azlan..hehehe..rasa mcm ucapan hari raya la plak..ok la..PEACE!!sambung update kalau ada masa..^^,

2 comments:

  1. wah....dah abes stadi yer niesa....;p...best best best...pasni nak buat aper plak?

    ReplyDelete
  2. @^^nu[dd]yra^^
    hehehe...pasni?keje kot..huhu..nk sambung tp xde kesempatan..

    ReplyDelete