Thursday, May 24, 2012

❤ pilihan di tangan saya! ❤

*gambar hiasan*

Assalammualaikum dan selamat pagi!!malam tadi nak update blog tapi punya la lama fikir tajuk entry..hahaha..almaklum la dah jarang berblog sekarang ni..blogwalking pun dah kureng..satu hari nanti..kegiatan berblogging ni akan ditingkatkan lagi..hihihi...(sekarang ni tak tahu ada ke tak org yang baca blog niesa..heee~)rasa macam tak tahu nak update macam mana..

Bila lelaki kata "I LOVE U", "Saya sayang awak" apa yang korang rasa??rasa bahagia?rasa bangga?atau macam-macam rasa??kalau korang tanya niesa..niesa akan jawab tak rasa apa-apa..hahaha..sekarang ni hati dah jadi hati kayu..susah nak percaya lelaki..sorry kalau ada yang jadi mangsa ketidakpercayaan niesa..~_~ (ayat tak bleh blah langsung..ngahahaha..) cuma sekarang ni pilihan di tangan kita sendiri..kalau rasa kita pun rasa "I Love U" dia tu jadi kita sendiri la decide apa next step kita..tapi kadang-kadang orang kata "Ikut hati mati, ikut rasa binasa"..tapi setiap pilihan yang salah tak semestinya akan buat kita kecewa kan??

Sumber : SINI

Semuanya Allah dah tentukan dan DIA Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk kita..redha dengan ketentuanNya..tak kisah la hati kayu ke, hati batu ke, hati ayam ke..(sedap kalau wat masak kicap..hehe..) Allah dah tentukan jodoh kita InsyaAllah tak kisah macam mana pun kita pasti ada seorang yang tercipta untuk kita yang menerima kita seadanya..tak sabar nak jumpa jodoh niesa!!hehehe...

No comments:

Post a Comment