Saturday, May 12, 2012

❤ Ada lagi yg lebih menghargai & Kuching Open!! ❤

Assalammualaikum dan selamat petang!!hahaha..hari yang indah untuk niesa update blog..sebelum tu congratulation to me!!sebab dah berjaya menghabiskan diploma selama 3 tahun..oohh yeeaaahh!!i like...seronok gile..niesa berjaya mengharungi hari-hari semalam dengan tabah dan penuh semangat walaupun kadang-kadang sedikit goyah..hampir-hampir jatuh tersungkur..seperti tajuk entry 2 in 1..huhu..niesa sedar yang niesa tak keseorangan..masih ada insan-insan yang sudi menjadi tongkat untuk niesa berdiri..masih ada insan-insan yang lebih menghargai niesa, menyayangi niesa dan masih ada insan yang boleh buat niesa sentiasa tersenyum..terima kasih ALLAH..bagi peluang niesa untuk bukak mata luas-luas pandang ke depan tanpa toleh kebelakang dah..(pinjam ayat novel kejap..hehe..)

Next story Kuching Open!kan after final niesa ada tournament softball..tournament tu berlangsung selama 3 hari and Kuching Open Softball Championship won by Tsunami Softball Club team dr Miri, 2nd place Mohawks dr Kuching, 3rd Gypsies Softball Club and Spartans IX..team niesa??hehehe...CONFIRM la kalah awal..ada 8 team yang ikut kejohanan tu..dan yang paling bermakna selama 3 hari tu adalah niesa punya teammate yang dah macam family.. sporting habis dan kalau ngan dia orang sentiasa gelak...last day pun tak habis-habis nak mengalirkan air mata sebab rasa berat sangat nak tinggalkan dorang..abang-abang and adik-adik semuanya..tapi ada yang niesa tak sangka lagi muda dari niesa..kelakar..(ke niesa ni perasan muda?wwweeeee~~)

So ucapan untuk niesa punya teammate Spartans Cyber termasuk Spartans IX..khas buat our coach En.Andy & En.Azlan thanks sebab bagi peluang kat senior sem akhir ni merasa main sofbol dan join spartans yg best giler, thanks blanja ikan bakar yg sedap n sugarbun..and thanks for everythingssss!!!buat kawan-kawan yang gila-gila Myra(manusia pertama dan terakhir yang niesa jumpa kat poli), Ricardo(gentleman dlm spartans), Firah(manusia yang penuh angin dlm perut), Fazlee (si ketam manja), nafi (spartans punya capten), tommy (ketam senior), Rentap (adik ku yang nakal dlm diam), kitik(adik yg tidak disangka2), acap (boboy kaki bun), edmund (kaki bebel mengalahkan mak nenek), Hamzah (membuli dgn hanya memandang), Jong(si kaki teh tarik ais), Mirul (bakal jd daddy bln 9)...thanks for everything and a thousands thanks for a sweet moment walaupun saat-saat dah nak abis baruk kita macam orang gila semua nya..kmk rindu tak orang semua lak..sik da dah watergirl angkat aik k tak org...sik da dah ketam-ketam kat padang..hukhuk..gonna miss u all.. ='(

Spartans Cyber *mix team (boys n girls)*

Spartans IX(red) & Ronin(yellow)



SPARRTANNNSSS!!!!AAAaaauuuuuuu~~~xoxo...

No comments:

Post a Comment