Saturday, April 14, 2012

❤ Final Sem class trip!! ❤


Assalammualaikum!!im back!!!hurm..rindu nk berblogging...well..macam-macam masalah lagi-lagi final sem ni yang begitu2 mencabar..hukhuk..tough gile kot..apa boleh buat..saba je la..yang penting lagi 2 MINGGU tinggal!!yesssss!!dah tak sabar nak balik rumah!!!so, memandangkan ni last semester..class niesa wat la trip pegi beach..best!!kalau siapa-siapa yg datang sarawak tu boleh la menginap kat pantai lundu..ada 3 resort berhampiran tau..resort yang up to date kat situ sekarang..Retreat..facilities dia mmg perggghh!!lawa kot..tapi hari tu memandangkan retreat full..kta org tak de choice menginap la dekat Siar Beach Resort..situ pun terbaikk la..yang bestnya bilik niesa menghadap pantai..2 hari 1 malam kat situ mmg xpuas la..malam tu mmg tak tido sebab nak tunggu sunset...

Banyak gak aktiviti kte orang..petang main game & mandi manda kat pantai malam dinner pastu sambung plak aktiviti knowing is loving..esok pagi lak main lagi kat pantai, bfast ramai-ramai..memang seronok gilaaaaa!!hehehe...tapi kan dalam gembira ada duka..kat sini kita cerita yang best-best je ok?yang duka lara tu tak payah cerita niesa dah timbus dengan pasir pantai tu..hehehe...

best tau view pantai ni..hehe..siapa2 yang nak datang sarawak tu google la tempat-tempat menarik kat sarawak ni...ada baaaaaannnnnnyyyyaaakkkk tau tempat menarik..ehehe...

nota hati : 5 may 2012 ada tournament softball..Kuching Open..doakan team niesa sebab yakin akan kalah teruk..ehehe..gila kot lawan ngan 3 top team kat sarawak ni..hancuss...harap2 Poli hanta wakil g MSP..boleh gak jalan2 ke dungun..hehe..(^_^)

No comments:

Post a Comment