Sunday, January 01, 2012

❤ Permulaan 2012 ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!hari ni dah hari kedua untuk tahun 2012 dan niesa dengan rasa..hemm..tak tahu rasa apa..nak cakap sedih tak de la sangat..nak cakap gembira pun tak untuk meninggalkan tahun 2011..yela sebab niesa pernah cakap 2011 adalah tahun kurang baik untuk niesa..tapi kan 2012 ni pun ada tanda-tanda kurang baik..hahaha..think positve niesa..bukan apa malam new year niesa kat bilik sorang-sorang..tengah syok layan cerita tiba-tiba main plug tak bole guna.. semalaman niesa tunggu sampai esok pagi niesa dan kawan-kawan yang plak yang pegi cari main suiz untuk tengok suiz yang jatuh..kalau la tahu..malam-malam dah niesa pegi carik betulkan.. sudahnya malam tu niesa sorang-sorang tak tahu apa nak buat..golek sana..golek sini..last-last tertido..malam new year yang menyedihkan bukan??hahaha...dan semalam pun sama dalam 3 kali kot laptop terpadam sendiri sebab niesa tak pakai bateri..bateri rosak..memang bengang la ntah siapa yang pakai benda rosak or yang masak nasik..haiss...dah la laptop ni macam nak sakit-sakit je..nak tgk cd tak dapat..dia punya tikus begerak-gerak tu macam ada masalah terpaksa guna mouse..ecewah..mouse dgn tikus tak sama ke?hehehe..touch mouse or touch pad ntah la..entam saja la..ada blaja tapi biasa la kadang-kadang pelajar mudah lupa..ehehe...

Jadi kesimpulannya, permulaan hari tahun baru niesa agak menyedihkan dan hari ni tunggu apa plak yang akan jadi sebab tu update blog pagi-pagi..memandangkan tak tahu nk buat apa..tapi kan sekarang niesa dah susah nak menangis bila teringat dia..memang niesa sedih sangat-sangat dan niesa akui yang niesa masih berharap supaya dia berubah..tapi hati niesa macam dah keras menangis untuk dia..bia la dia bahagia dengan orang pilihan dia..doa niesa untuk kebahagiaan dia sentiasa mengiringi..hidup mesti diteruskan..tahun baru kan??jadi azam baru,semangat baru, kisah baru, kenangan baru dan SEMUANYA BARU!!!ghahahaha..(ketawa jahat)...

SELAMAT TAHUN BARU..!

my only one

1 comment:

  1. amboi azam baru,semangat baru, kisah baru, kenangan baru dan SEMUANYA BARU yer....i nak tukar status baru boleh x? hehehehe....adoi~

    ReplyDelete