Sunday, January 15, 2012

❤ Buat Entry lepas mimpi buruk ❤

Assalammualaikum dan selamat petang..selamat berhujung minggu..penat gila tidur..ehehe..tadi niesa tertidur..biasa la kalau hari ahad macam ni..tak bole nak buat apa..mesti tidur..tapi hari ni mimpi buruk la pulak..siang-siang mimpi buruk apa cer..hahaha..menakutkan..tapi tak de la menakutkan sangat pon..meh niesa cerita mimpi apa..

Dalam mimpi niesa tu niesa tengah best lepak dengan kawan-kawan..masa balik tu lupa henpon tertinggal..then cepat-cepat patah balik nak ambik henpon..tapi henpon dah tak ada..tanya semua kawan-kawan yang masih kat situ dorang cakap tak tahu dan cuma salah sorang kawan niesa je yang dah balik, jadi suspect dia la ambik..nak try call dia tapi niesa langsung tak boleh baca nombor fon dia..kabur sangat-sangat pandangan niesa sampai tak nampak nombor fon tu..bila bukak mata je baru tersedar mimpi rupanya..terus cepat-cepat cari henpon.. Alhamdulillah..masih ada..gila takut..haiisss...

Dan sekarang ni tiba-tiba niesa terfikir balik pasal mimpi tu...adakah cuma mainan tidur??atau??hemm..entah la...try google tapi line internet tidak mengizinkan..lain kali je la..tapi sempat gak baca satu website tu lupa tadi apa, dia cakap mimpi bukan sekadar mainan tidur..takut la pulak plus niesa kan duduk hostel...mungkin tanda niesa perlu berjaga-jaga..uiks..tak bleh nak tafsir mimpi sebarangan..nanti lain plak jadi..bye.(~_~)

2 comments:

  1. sebelum tdo, bacer doa tdo la sayang ;)

    ReplyDelete
  2. hehe. jgn risau sngt la yunk. tp sntiasalah bhati2 ok.

    ReplyDelete