Tuesday, August 16, 2011

❤ Dugaan di Bulan Ramadhan ❤

Salam dan selamat sejahtera semua!!!!wwuaaaa...rindu gila nk berblogging ni...hukhuk..lama dh x update blog..sodih..macam-macam dugaan hidup kat hostel nih..lebih-lebih lagi bulan puasa ni kan..adoi..dengan masalah kegawatan air di asrama yang sangat-sangat la disayangi ini..mandi pun terpaksa cari sumber-sumber air yang boleh dipercayai..pili bomba pun kte orang bantai wat mandi..asal mandi jangan tak mandi sudah...hukhuk..nasib baik la sekarang dah kat rumah..hari rabu last kelas..tiket bas plak 25hb hari jumaat..last minute tuka tiket bas pg hari khamis..nasib baik boleh...kelam kabut packing barang..nak balik punya pasal kan..ahaks..

Habis penuh bersawang blog niesa ni..nasib baik sawang je..boleh gak la nak bersih-bersihkan sikit dan update apa yang patut..minggu-minggu lepas niesa ada SMS ngan Ezaty..tanya gak la perkembangan blog dia..dia pun dah lama dah x update blog..masing-masing busy kan skarang nih..lama gak tak blogwalking dan mengikuti perkembangan blogger-blogger fav niesa..tadi ada gak check shoutbox.. Thanks kat korang yang sudi singgah walaupun niesa lama tak update blog..lagi terharu bila blogger fav niesa pn ada gak singgah blog niesa yang tak seberapa nih!hikhikhik..kalau korang rajin singgah la blog Cik Pinky kita nih..kompom!dia tak sombong punya la..dari follower niesa yang Cuma ada kurang dari 10 orang dan beliau adalah salah seorang dari 10 sehingga la follower yang ada la dlm kurang 200 ni..kira Alhamdulillah beliau sudi lagi mengomen dan menyinggah blog niesa..hahaha..apa punya ayat la..Thanks ya Cik Yati..suka blog dia sebab dia suka PINK!!!!

Erks..tak lupa Missh Ika..ni lagi sorang awek yang rajin gak la komen-komen blog niesa..rajin singgah..hukhuk..terharu gak..bila kita singgah blog dia dan komen..dan dia akan balas balik..tak sombong punya kan..niesa suka singgah blog beliau sebab rajin sangat make over blog..comel dan kemas je blog beliau..jeles-jeles..Missh Ika ni pun peramah orang nya..rajin-rajin la korang tegur awek cun tuuu....(eepp!tapi dah berpunya eh..)

Cik Dyra!!haa....xkan dilupakan..nnti ada masa niesa singgah blog dd tau!mesti banyak ketinggalan pasal Dd nih..ohh!tension sungguh bila xde line internet..banyak gak benda yang niesa x tahu ni...terseksa jiwa raga bila tak bleh nak on9 blog..hukhuk..

Apa-apa pun sebenarnya entry ni dah lama dah duduk dalam kotak draft niesa..hahaha..memandangkan line internet kat poli tu laju gila..jadi tertangguh la nak post kan entry ni...ekeke..and now im home!!!!dh masuk 3 hari dah kat rumah sendiri..gembira hingga tak terkata..tak sabar nak raya la katakan..hahaha..dengan ini niesa nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...harap-harap lepas ni niesa boleh la kembali berblogging..rindu sangat!!Selamat hari raya aidilfitri buat semua rakan-rakan..kalau makan lemang tu ingat-ingat la niesa ek..(^_^)

Hasil tangan orang yang tak sabar nak balik kampung..hikhik...