Thursday, November 10, 2011

❤ 1001 Cerita ❤

Assalammualaikum dan selamat malam..dah lama tak berblogging..niesa tak tahu nak mulakan entry macam mana..kalau diikutkan..terlampau banyak benda yang niesa nak cerita..nak kongsi.. tapi masa dan line tenet tidak mengizinkan..next week niesa dah start final exam..minggu ni pun sibuk nak habiskan silibus..test la..mini project la..tensen kepala nih..mana tak nya..lect yang sibuk cuti sampai sebulan, kursus berminggu-minggu..kita orang plak yang kena korbankan masa study week untuk ganti kelas..xde masa nak bersantai-santai dah..semester ni agak sesak la sebab tak boleh nak bernafas dengan tenang..nak tahu kenapa?terpaksa kejar masa..ganti kelas,buat kuiz, assignment dan tak lupa aktiviti poli nih..hari-hari nak kena berekot(berlari)..xde masa dah nak jalan lenggang mak enon..tak pasal-pasal kena tinggal dek MASA..masa ni bukan reti nak tunggu..24/7 berjalan..tak reti penat-penat..apa la nak jadi..harap-harap sem depan boleh la bersantai dengan tenang, berblogging dengan gembira dan menghabiskan hari-hari terakhir di POLITEKNIK KUCHING SARAWAK ini..tak sabar!!sekarang tak sabar..nanti sok lusa mesti rindu saat-saat kat sini...niesa ni tengah dalam dilema..sambung belaja atau x..ambik muet atau x..niat di hati memang nak sgt sambung terus lepas habis ni..tapi kan..ada banyak perkara yang menghalang..haiss...semester ni la terlalu banyak cubaan, dugaan, halangan dan rintangan..suka ada, duka ada..kiranya semester ni terlalu banyak bermain dengan emosi la..dengan bersandarkan semangat yang rapuh..harap-harap niesa mampu lalui semua ni dengan SABAR!(^_^)

Tak sabar la nak tunggu cerita Ombak Rindu the movie..1 December 2011 nanti!


TQ pakcik google!!

6 comments:

  1. sabar sabar niesa.....

    btol2....x sabar jugak nak tgk ombak rindu..tapi x baper gemar sanagt la plakon2 nyer...hmmm...

    ReplyDelete
  2. @^^nu[dd]yra^^
    ye?hehehe..niesa xbrapa dgn lisa surihani je..tp maya karin niesa suka!

    ReplyDelete
  3. wahh ~ Lisa Surihani lah :') tak sabar jugak ni .

    ReplyDelete
  4. hi niesa..hehe.lame tak komen sini.
    sekarang masa byk terluang.hehe.
    dtg jugak baca tapi tak sempat nak tinggalkan komen.hihi.

    gud luck tau ape pon yang niesa lakukan.

    ombak rindu,yeahh tak sabar nak nengok.:)

    ReplyDelete
  5. @cik rusyie
    rusyie!!!rindu!rindu!rindu!lamanya hilang... :(
    niesa skang plak jarang on9..ssh nk update sbb line teruk..xsaba nk blah dr bilik ni..hukhuk... :(

    ReplyDelete