Tuesday, October 11, 2011

❤ Mood TAK SABAR NAK BALIK CUTI!!!! ❤

Assalammualaikum dan selamat pagi!!hari ni terpaksa bangun awal sebab kena siapkan slide show untuk Mesyuarat Agung Tahunan Kelab Usahawan ptg nanti..hahaha..malam td dah buat sikit..al maklum la bila malam je mata ni mula la nak bermanja-manja..last-last tinggalkan kerja dan..... TIDUR!!!!ahaks..ouh..bercakap pasal cuti..kalau tak cuti tak de lah niesa sibuk-sibuk nak beli package bband celcom nih..ingat nak beli tiket flight..tapi line..ya ampun...tak payah cakap la..paham-paham la ye..niesa pun tak jadi la beli tiket..lagi-lagi tiket dah mahal..balik naik bus je la nanti..tak sabar!!!sebenarnya cuti lama lagi...04 november 2011..hahaha..lebih kurang ada dalam sebulan lagi..tapi ke-excited-tan nak balik tu kalau boleh hari ni gak nak packing..hikhik...apa la... Rindu nak balik..rindu nak makan masakan mak..asyik makan masakan aunty-aunty cafe je..dari niesa semester 1 sampai la sekarang dah jadi akaq senior...argh!makannya..tak ada yang berubah langsung..semuanya..... saaaaaaaaaammmmmmaaaaaaaa je...ada empat gerai dan empat-empat tu jual makanan yang sama..harga je lain-lain..apa cerita ni bai..tak lalu gua nak makan..terpaksa la bertahan dalam masa lebih kurang setengah tahun lagi..lepas tu boleh la enjoy!!cuti..cuti..cuti..asyik cuti je...after cuti niesa terus final exam...sem ni ada 4 subject yang masuk final..harap-harap niesa lepas semua subject-subject tu...nanti cuti sampai tak ingat dunia plak..cuti entah kemana..final entah ke mana...hahaha..ops!hari ni special day!!!wuaaaaaa...nak buat apa eh yang special untuk Dia..hahaha...SURPRISE!!!tak boleh bagi tau..wuaaa..mandi la!nak g belas..peace no war..hahaha..(^_^)

5 comments:

  1. update la belog. update la.. hihi..



    ade tag kat belog. =)

    ReplyDelete
  2. lamanya niesa xupdate blog. rindu!

    ReplyDelete
  3. @Yatie Musa
    ehee...hari tu nk update..tp line ni..haha...sodih betul..thanks tag!

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    Sayang!!niesa pun rindu gak!hari tu ada bukak blog zaty..tp xdpt..:(

    ReplyDelete