Sunday, September 04, 2011

❤ Sikit-sikit lama-lama jadi bukit versi ke2 ❤

Assalammualaikum dan selamat petang...hari ni saja nak update entry pasal nuffnang niesa.. lagipun tak tau nak buat apa...boring dan rasa mengantuk..hari ni niesa perlukan banyak rehat sebab malam ni dah bergerak balik poli..bas pukul 9.45 malam dan paling best dapat seat paling belakang sebab bas dah full...bagus!naik roller coaster la malam nanti..damn!sampai kuching dalam pukul 7 lebih pagi sebab perjalanan mengambil masa 10 jam..Bintulu-Kuching..sampai poli plak dalam 8 lebih..rehat-rehat kejap then kelas pukul 10...ponat la esok...ok.cukup pasal balik poli..

Niesa nak crita pasal nuffnang..dulu niesa pernah wat entry pasal nuffnang niesa.. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit..Alhamdulillah tabung nuff niesa sentiasa naik walaupun sikit-sikit...ok la tu daripada tak ada naik langsung...hee~biasa la...taaadaaa!!

Ehhh!salah..ni gmb raya..hahaha..saja nk tunjuk gak..al maklum la..cakap hari raya..heee~


(^_^)

4 comments:

  1. amboi cun nya gambar raya dia ;) pas nih leh update slallo x??

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya sayang !

    wahh untungla ...
    missh punya tak tercheck lagi ..
    takde time :(

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    Hahaha..gmb kt studio..saja ja menyemak ikut pakcik niesa..hee~ lepas ni xtau la..line kt poli ni..adoi..harap2 la bole sll update...

    ReplyDelete
  4. @missh chiorika
    haha..thanks dear...uih..missh pnya kompem2 banyak..follower pn dh la rat2..mesti lg byk dr niesa tu...(^_^)

    ReplyDelete