Thursday, June 30, 2011

❤ Sikit-sikit lama-lama jadi bukit ❤

Salam dan selamat pagi..pagi-pagi dah on laptop nk update entry..hahaha..hari ni saja nk penuhkan blog dengan entry yang tak seberapa..sejak dah lama tak update blog ni..niesa pun kurang mengikuti perkembangan kawan-kawan kt dunia blog ni..well, sibuk dengan report yang tak siap-siap dan yang amat-amat memeningkan niesa..kena kejar masa next week hantar..ambik kaw!siapa suh wat last minute...hahaha...niesa membebel pun tak guna bukan report boleh siap pun kalau tak buat..hukhuk..kalau la ada magic...tak payah la susah-susah kan?nak update entry pun senang je..ehehe..melampau tul imaginasi di pagi hari..

Actually, semalam niesa ada la check tabung nuffnang niesa..ok!agak teruja sikit sebab dr RM1.75 sekarang dah naik RM2.25..walaupun sikit je tapi tak pe..bersyukur dengan apa yang ada..orang cakap sikit-sikit lama-lama jadi bukit!yeaahh!!tak kisah la..jangan tak naik langsung sudah..haha..

Jadi kepada siapa-siapa yang rajin singgah blog niesa..rajin-rajin la derma tabung nuffnang niesa..will hit u back..yang dh klik tu bg tau la kt shoutbox..nanti senang niesa nak tolong anda gak..pakwe pun jd mangsa!hahaha..setiap hari ugut dia klik nuff...kalau tak klik niesa bunuh diri terjun dari atas kerusi ke atas tilam..hahaha..ok!tipu!tapi dia kalau bukak blog niesa memang akan klik nuff niesa..thanks sayang!!sila tgk bahan bukti..ehehe...


Malam tadi niesa ada call Ezaty..tp dia yang call dulu time tu niesa tgh bergayut di pohon asmara..tett!!jadi niesa call dia balik...hikhik...ada gak la cakap-cakap pasal nuffnang ni..and!dia ada tny bila nk letak gambar "abang" kat blog ni..wahh!!hahaha..tapi nanti-nanti la letak.. surprise2..tapi beliau mesti dah tgk kt fb niesa kan.kan.kan...haha..saja nk wat kontroversi..ehehe..takpe2...satu hari nanti akan ada la entry khas buat yang tersayang tu..(*blushing*) peace no war!(^_^)

6 comments:

  1. dd kan dah lamer giller x cek tbung nuffnang dd....2,3 bulan lps ader 50 sen...then, smlm ker 2 hari lpas....dd tgk dah der rm 1.50....hahahahaa...teruja seketika...

    ala...dd xder abang la nak ugut soh tekan nuffnang....huahauahuahau....

    ReplyDelete
  2. wah . missh dah lame tak tgk nuff missh punya . nth ade bpe jea . haha .

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    Ye?haha..xpe2..nnti sama2 la kta klik mengelik..haha..uih..nnti ada "abang" suh la klik...heee~

    ReplyDelete
  4. @missh chiorika
    byk gk org mcm jarang check nuffnang ni eh..

    ReplyDelete
  5. wahh.. hati berbunga2.. jeles.jeles.. ekekke.. xpe2, lame2 naik tu. sabar ya. =)

    ReplyDelete
  6. @Pinky Pixie
    haha..harap2 la..saja ja wat menerujakan hati dgn nuff tu..wahh..ehehe..thanks yati!

    ReplyDelete