Thursday, June 09, 2011

❤ Laman sosial 1 Malaysia.com ❤


Salam guys..entry kali ni nak kongsi sikit kat korang pasal page 1 Malaysia.com..bagi yang dah tahu tu bagus la..tapi bagi yang tak tahu tu boleh la join..mula-mula niesa join memang agak membosankan sebab tak tahu function page tu..bila selongkar punya selongkar..terjumpa plak chatroom..kat chatroom tu orang-orang dia memang agak peramah..apa yang dia orang bualkan tu pun memang bertapis gak la..tak terlalu open..memang sesuai untuk semua peringkat umur.. kat situ pun kita boleh kenal banyak kawan dari perlbagai tempat tau..bukan setakat dari semenanjung..sabah dan sarawak pun ada..mereka yang selalu join chatroom tu pun tak berunsurkan perkauman..memang best la join group tu..niesa pun dah dpt ramai kawan dalam tu...dari merata tempat..bukan cakap sarawak..terengganu, johor, pulau pinang dan banyak lagi la.. nak tahu betapa gempaknya page tu..apa lagi..join kita org!

contoh profile utk page 1 Malaysia.com

Macam mana??dah try usha??jom la ramai-ramai meriahkan group tu..nanti korang akan tahu siapa chatter paling cool, klakar, sweet dan banyak lagi..hahaha...antara chatter-chatter yang aktif dalam group tu Eddie(my sweet sayang), Redmyzwasabi a.k.a Red, G, Julia & Jue, Bleach, Copiepasta, Jamal dan banyak lagi!!kalau nak terus ke chatroom tu..klik SINI..

3 comments:

  1. baru taw lepas bace paper pg td.. tp org kate tngh sesak kan.. ramai yg masuk.. hihi

    ReplyDelete
  2. wah bestnya . missh belom try bukak lg ;)

    ReplyDelete
  3. owh tak masuk lagi website tuh...amboi, chat kat ctu ngan yang tersayang ek....lalallalalalla

    ReplyDelete