Tuesday, June 28, 2011

❤ Entry kenangan sebelum terbang ❤

Assalammualaikum!!wahh!!gila berhabuk..hukhukhuk!!terbatok plak..habis penuh sawang dah blog niesa ni..lama gila tak on blog..haha..al-maklumlah, sibuk menyiapkan report..shopping dah, bercuti dah, dating pun dah..report???damn!!baru 37% siap..ekekeke..sekarang bertungkus lumus menyiapkan report..minggu depan kena hanta dah..erks..mesti korang pelik niesa wat report apa..bukan report polis..report latihan industri niesa..haha..adoi..btw entry kali ni entry kenangan masa bercuti kt KL..

Sebelum balik sarawak, Cik Dyra ajak niesa klua makan..agak segan gak la sebab asal kelua ngan Cik Dyra je mesti beliau yang belanja..haha..THANK YOU Cik Dyra!!Lepas bersiap-siap tunggu Dyra datang jemput dalam pukul 8 cam tu la..plan malam tu adalah nak klua makan je..niesa ikut je ke mana Dyra nak bawak sebab tak tau sangat tempat kt sana..Destinasi yang dituju ialah........

de templer, taman melati


Dyra cakap tempat ni ala-ala makanan cina..dia pun tak pernah pergi tempat tu..niesa apa ntah lagi..haha...tapi makanan dia ok gak la..mengenyangkan sangat-sangat..

niesa punya longan, Dyra punya carrot susu...

Tu air..ni plak makanan..sedap!!kenyang-kenyang.....


crispy chicken dan sweet & sour



nampak bekas nasi ni mcm kecik..tapi banyak dan padat isi dia..boleh cukup untuk 3 orang kot..

Lastly, before balik..snap2 la kejap..gambar kenangan..entah bila la niesa nak turun KL lg kan..insyaAllah kalau ada rezeki lebih boleh la...untuk makan malam ni kira dah masuk 3 kali la niesa jumpa Dyra....

Cik Dyra berposing..


Dyra & niesa bergambar kenang-kenangan..

Lama dah nk wat entry ni..disebabkan masa mencemburui niesa..asyik dok tangguh2 je..haha..sekarang baru la berkesempatan.. =)

4 comments:

  1. hehehe....biler la plak didi nak datang sarawak nih...?aissshhhh~

    ReplyDelete
  2. @^^nu[dd]yra^^
    nnti ada rezeki jalan2 sarawak!niesa bawak jln2..ehehe...

    ReplyDelete
  3. @missh chiorika
    mmg best!ehehe..thanks to dyra sbb bawak niesa jln2..weee~

    ReplyDelete