Sunday, June 05, 2011

❤ Bowling & pizza hut with Cik Dyra ❤

Salam dan selamat petang...semakin hari semakin kemalasan nk update blog nih..actually dah lama nk update blog pasal ni..tp tak berkesempatan..masa ada tapi idea tak ada tambah plak virus M melanda.
Khamis lepas Cik Dyra ajak niesa g main bowling kira jalan-jalan gak la..memandangkan niesa pun tak ada apa nak buat kat umah..so, join la skali..thanks to Cik Dyra sudi ajak niesa jalan-jalan kt sini..destinasi kali ini adalah ke Wangsa Walk..masa sampai tu ramai gila kot orang..tapi kalau orang sini memang dah biasa kot tengok orang ramai-ramai cam gitu..niesa ni mungkin agak belum biasa..ehehe...sebenarnya adik Cik Dyra sungguh-sungguh nak main bowling..teringat plak adik niesa kat sarawak..haha..ni la budak-budak zaman sekarang..kecik-kecik dah pandai main bowling..kesian akak-akak cam kita orang yang baru merasa main bowling nih..hikhik..masa kita orang sampai tu memang agak ramai la org..sampai full tempat main bowling tu..and kalau nak main pun kena tulis nama dan tunggu turn...

sesi memujuk

haha..time ni Cik Dyra ngan pujuk adik dia supaya next time je main bowling..yela..nak tunggu orang ramai gilerr....then, join dia orang main game..tukang tengok je la...tapi nampak macam seronok..hikhik...lama gak la sampai adik dia habiskan token..lepas main je adik dia nak gak main bowling...hahaha..memang seronok la tgk gelagat adik dia..tu yang teringat adik niesa kat sarawak...

wangsa bowl

peserta pertama :

adik najmie yg bermain dengan penuh semangat..(^^,)

Peserta Kedua :

Cik Dyra dengan gaya tersendiri..(^_^)

Peserta Ketiga :

kak farah dengan teknik yg tersendiri...hikhik.. =)

wah!selepas penat menjatuhkan pin-pin nak membuang bola-bola tersebut..semua dah kelaparan..dan dengan ini thank you so much Cik Dyra belanja niesa makan pizza hut.. yummm! yumm!memang kekenyangan la kita orang..

taddaaa!!


cheese-baked meatball

next time klua ngan Cik Dyra lg kalau berkesempatan sebab niesa pun dah nak balik sarawak..ada lgi 2 minggu kt sini..hukhuk...

6 comments:

  1. wah bestnya dapat main bowling -.-'
    missh dah lame tak main ;)

    ReplyDelete
  2. @missh chiorika
    yeke..ala..xpe..nnti ada masa men la..niesa pun baru je brapa kali main..ehehe...=)

    ReplyDelete
  3. ee ..
    geram pulak tgk niesa main ..

    ReplyDelete
  4. aiishhhh....baru perasan entri nih...tau x dd da lamer x hapdet blog.....malas giller jer...hmmm biler lagi ek nak jumper b4 niesa balik???

    ReplyDelete
  5. @^^nu[dd]yra^^
    haha..tu la..perasan gak dd xde update blog...next week boleh kot..tinggal seminggu je lg kt sini..ehehe...

    ReplyDelete
  6. @^^nu[dd]yra^^
    haha..tu la..perasan gak dd xde update blog...next week boleh kot..tinggal seminggu je lg kt sini..ehehe...

    ReplyDelete