Monday, May 02, 2011

❤ Weehh!tak jumpa pemadam berkesan! ❤

Salam semua..malam ni entry terlebih emo sikit. Hari ni terlebih rajin nak mengemas segala barang2 yang niesa ada..yela next week dah nak g KL..then next two month nak balik poli..takut tak sempat plak nk mengemas dan nak simpan barang2 yg nak di angkut ke poli..mula2 kemas hadiah2 yg orang bagi..macam2 ada..keychain paling banyak..haha..then, beralih ke rak kasut..selongkar kasut2 yang nak di pakai g kelas..pilih heel cantik2...hoho..then mata beralih ke satu high heel yg ada sentimental value sket..niesa ada crita pasal heel tu kat enty sini.. kalau malas baca niesa crita sikit kat sini ye..heel tu someone yg bg..hurmm...someone yg pernah bertahta dihati..beberapa bulan yang lepas..tapi now dah tinggal kenangan..tiba hati di paut angin rindu.. (mula la nak jiwang malam2 cm nih)tiba2 niesa rasa sedih dan terus bad mood..tak jadi pilih kasut..terus bawa laptop masuk bilik..dengar lagu fav dia..errgggh!!dah bapa bulan tak menangis dan malam ni nak nangis puas2!!
Kenapa la niesa perlu kenal dgn orang cam tu..tak pernah bersyukur dengan apa yang dia ada..tamak!sanggup mainkan hati perempuan..niesa dah cuba jadi kuat..cepat2 undur diri daripada orang tuduh niesa jadi orang ketiga..kalau la niesa tau dia dah ada awek..niesa xkan berharap ngan dia..niesa yang bodoh..percaya kat dia dan sentiasa bergantung ngan dia..dia plak sentiasa memberi harapan..thanks ye dah bg semua kenangan yang amat menyakitkan ni..sampai sekarang niesa ingat dan seolah2 benda tu baru je jadi semalam padahal dah berbulan..tapi niesa masih tak leh nak lupakan semua tu..kalau boleh nak simpan semua ni..tapi bila dah simpan lama2 cam ni la jadi..tak betul...hari2 mengelamun dan terbayang2 kisah lama.. dulu masa sama2..semua indah..walaupun dia tak nak lepaskan niesa..tp niesa mesti gak wat keputusan!biarlah niesa sakit..niesa tahu dia sayangkan niesa..tp dia xboleh tamak..biarlah niesa yang bawak diri sebab niesa orang ketiga yang hadir dalam diri dia..niesa tak salahkan dia..thanks untuk semua yg dia dah bagi termasuk heel, purse dan keychain..niesa akan jaga & pakai selagi niesa tabah lalui semua ni..kalau kita ada jodoh.. insyaAllah Allah akan satukan kita..tapi andai kita tiada jodoh..niesa doakan dia bahagia dengan si dia..maaf niesa tak boleh terima dia..walaupun dia susah nak lepaskan niesa..niesa akan cuba lupakan dia..Tuhan berikanlah aku cinta..dengar lagu tu..bertambah sebak plak..cuba untuk kuat..kuat dan terus kuat..niesa harap bila niesa sampai KL nanti dia tak kan cari niesa..niesa harap2 sangat dia dah lupakan niesa sekarang ni...kalau boleh niesa nak sangat crita panjang2 kat sini..tapi niesa tak mampu..i need someone plsss.....(T_T)

maaf entry kali ni terlebih plak..

3 comments:

  1. ala...kenapa nih sayang..baru terbacer entri nih mlm nih...rasernyer tgk status kat fb cam jiwang2 jer...prince charming la..aper lah....ok, dd bg sket tips yer...dd pon sayang tau nak buang brg2 yg x-bf pernah bg...dalam maser setahun dd simpan jer brg2 tuh dalam kotak....tahun berikutnya simpan dlm almari....now nih dah 5 years dah boleh tgk brg yg dia bg smbil tersenyum....lg boleh tersenyum sbb dah jumper KO n dah boleh lupakan dia...percayalah...masa boleh mengubat segala luka yg ada...take ur time yer sayang...jumper kat KL mggu depan ;p

    pssst: cik dd jumper KO smlm( isnin)....~wait for my next entry n u can detect him..;p but as i said b4 KO mayb not my destiny...hmmm...aisshhh~

    ReplyDelete
  2. @^^nu[dd]yra^^
    dekat fb nk gumbira kan hati sendiri yg..ehe..thanks ye..harap2 masa leh ubah semua tu..ehem2..xsabar nak tahu sape KO tu..jeng..jeng..jeng..tak saba gak!weeee!thanks a lot ye laling..curious da ni..haha..not ur destiny?y not?

    ReplyDelete
  3. @Niesa hahaha...act, dd dah byk wat entri pasal dier ... cume dd x state jer dier tuh KO....hahahah...sbb dd akan tag dier kat FB everytime dd wat entry pasal dier...

    ReplyDelete