Sunday, May 15, 2011

❤ Hidup ini umpama.... ❤

Salam guys..dah lama x update blog..bila nak update ada je masalah..dah 5 hari ni kat kl..terasa cam susah kat tempat orang..dah tu macam-macam pulak masalah yang ada..Bercinta salah tak bercinta pun salah..niesa sebenarnya tak ada idea nak update blog..blog pun dah bersarang..nak bagi tengok gambar pun ada kat kawan2 lagi..last thursday g genting ngan kawan2..seronok la gak.. hari ni pakcik pulak nk bawak g jalan2..dah tak mandi lagi..hoho..tunggu entry yang seterusnya ya..banyak yang nk diluahkan dan diceritakan dengan laling-laling semua..tp yang pasti sekarang.. I AM NOT SINGLE..perrgghh!statement..hurm...buat masa ni terlalu awal..tunggu dan lihat la ye..peace no war...(^_^)

4 comments:

  1. amboi statement...perasan jugak actually arituh..nmpak kat fesbuk tuh in a relationshp ngan saper tah.....amboi2 br bbrp hari kat KL dh pandai yer~

    ReplyDelete
  2. @^^nu[dd]yra^^
    hikhik..budak kecik becinta..haha.. ssshhh...statement panas...

    ReplyDelete
  3. wowwww ..
    dh bpunye yea . hope niesa heppy2 jea keyh..wahh bestnye dpt jln2 dkt sna !

    ReplyDelete
  4. @missh chiorika
    thanks missh!ehehe..best la gak..tp cuaca kt sini xbest..haha..xbleh bernafas muka niesa..cpt sgt berminyak...

    ReplyDelete