Monday, May 16, 2011

❤ First Date bersama Cikgu..! ❤

Salam dan selamat malam semua..hari yang amat memenatkan..hari ni sibuk menghabiskan masa bersama insan2 tersayang..haha..nasib baik ada kawan2 yang baik hati..(baik la sangat...)dia orang la yang bawak niesa g pusing satu KL ni..balik dari jalan2 pastu singgah pasar malam jap..wooaaa!!gila ah banyak barang..murah!murah!mari!mari!masa untuk habiskan duit..hahaha..tettt!seperti tajuk entry...!first date ngan Cik Dyra kita..ehe..Sebelum tu nak ucapkan "Selamat Hari Guru" buat beliau sebab beliau kan cikgu...hari ni dah janji nak jumpa..tu yang Cik Dyra jemput kat umah..then beliau belanja satey kajang!wooaahh!sedappppp!

tadaaaa!sebelum


Niesa & Cik Dyra

Serius niesa cakap!Cik Dyra memang sporting habis!kawan2 dia pun..niesa asyik gelak je dengar dia orang..semua frenly termasuk adik cik dd!thanks sebab belanja niesa makan satey dan yang paling penting thanks sebab sudi jumpa niesa...haha..maaf dipinta kek lapis yang dibawa telah rosak..haha..cuma ada sedikit ole2 je untuk beliau dan yang penting niesa pon dpt gak!comel!

Hadiah dari Cik Dyra!cantik tak?comel kan??thanks!!

Agak tak sangka boleh jumpa sahabat blogger..tu yang cakap first date tu...statement niesa..saja nak bikin panasss ni..sekarang ni baru la tahu perwatakkan CIk Dyra macam mana..memang agak gila2 sikit orang nya..haha...tak kering gusi la kalau lepak ngan beliau ni...terrbbaiikkk wwoookk...InsyaAllah kalau berkesempatan lepas ini berjumpa lagi...

tiba-tiba malam ni rasa nak berpantun jap..

Kalau ada sumur diladang,
boleh kita menumpang mandi,
kalau ada umur yang panjang,
boleh kita berjumpa lagi..

Selamat malam!xoxo..(^_^)

4 comments:

  1. ;)

    next time kiter jumper lagi k...tggu dd abes induksi n cuti sekolah =)

    ReplyDelete
  2. xkenal maka tak tahu.
    dah kenal baru tau kan.
    hehe
    chantek adiah kamo..

    ReplyDelete