Saturday, May 14, 2011

❤ Fall in Love with.....❤

Salam dan selamat pagi semua..semalam puas jalan-jalan dari pagi sampai la ke malam.. sampai-sampai umah plak mandi dan terus on laptop..semalam banyak menghabiskan masa di shah alam.. walaupun boring tapi sebab ada orang tersayang jadi tak boring plak dan hari ini dalam sejarah first time mabuk sampai termuntah-muntah..adoi..kawan bawak laju sangat kot..120 je...wuuaaa!laju siot kalau kat tempat niesa...dah tak biasa lagi..tu yang termuntah2...kecut perut gak la..tp sebelum g mana-mana Mr.E bawak jumpa mak dia..wuuaaa..gila nervous..sepanjang niesa couple dulu tak pernah lagi jumpa family dia org especially mak!first time!!nasib baik mak dia ok..baik.. macam dah direstui je..haha...Ohhh nnooo!!kenapa la sekarang niesa rasa gedix tak sabar nk berumah tangga...tangga dah ada rumah je tak ada sekarang ni..woopppss!
Dan semalam my fren suggest niesa business kek lapis kt sini..income pun masyukkk dia ckp..tp kan..penat weii..hahaha..xsanggup den...setakat kek lapis cadbury niesa reti la nak wat..kalau kek lapis lain tu tak cuba lagi..hahaha..dah tu sekarang tolong dia cari supplier ikan terubuk fresh..boleh dapat komisen..wuuaa..sejak berkawan ngan orang marketing ni tertarik plak ke arah business2 nih..haha..dia orang tu macam2 dia orang wat business...seafood la yang utamanya..
Actually entry ni lama dah nk post..tp memandangkan ada je benda yang nak dibuat...sampai xde idea..fikir tajuk entry je dah berjam..belum isi lagi..hahaha...apa2 pun..have a nice day!

4 comments:

  1. amboi2 dalam hati ada tangga yer...tuh yg x sabar nak wat rumah tuhb ekkk???lalallala~

    ReplyDelete
  2. @^^nu[dd]yra^^
    hahaha...tu la pasal...gatai suda..ehe..

    ReplyDelete