Sunday, May 01, 2011

❤ Entry Khas buat sahabat followers..❤

Salam dan selamat petang laling2 sekalian..petang ni niesa nak wat entry khas buat sahabat2.. Sebelum tu nak mintak maaf banyak2 bagi yang dah follow niesa tu tapi niesa x follow balik..bukan tak nak follow..tp kadang2 ada yang tak tinggalkan link..so agak payah sikit nak follow..kepada kawan2 yang niesa xfollow lagi tu bagi tau niesa eh..jangan ambik hati tau.. =(

Entry petang ni pendek dan ringkas je ye..hikhik..pendek, ringkas bukan malas..

Cik Ezaty thanks rajin singgah blog niesa..sayang kitak..ehe...
Missh ika thanks selalu ingat niesa.. ILY..
Cik Dyra xsaba nak jumpa kamu.. Sayang kamu..(^_^)

Nota jari : khas buat Abdul Aziz kamek tauk kitak akan baca entry tok..jangan mok tetak2 ok..mun x siap kitak..nah kamek serta kan biodata kamek..wahh!rasa cam zaman dolok2 marek jak..tulis biodata kat kertas..zaman tok canggih kit dalam blogspot..hahaha...(sori ye ada terselit ckp srwk plak..Ezaty mesti paham sikit2 nih..hikhik...)

Nama penuh : Khairunnisa Binti Dahalan
Nama panggilan : Niesa / Eiy-cha
Tarikh Lahir : 29 jun 1991
Asal : Bintulu, Sarawak
Warna Kegemaran : Pink!
Cita-cita : Akauntan berjaya
Hobi : Baca novel, on9, berangan dan menangis

hahaha..cukup la tu..gelak bila wat biodata sendiri..teringat zaman skolah2 dulu..kalau ada peminat je mula la balas2 surat..mintak biodata la..haha..berpengalaman nmpk..hikhik..btw Aziz ni bkn peminat niesa tau!nnti xpasal2 jd kontroversi plak..haha..dia kawan baru niesa..!weeeee~ satu tempat practical..malam tadi sibuk nak tanya pasal biodata..nah!mun sik cukup maklumat padah ngan kamek..haha.. =P peace no war..(^_^)

8 comments:

  1. wee. makasih dear. kamek sayang kitak juak. kitak sihat? kamek faham sikit-sikit. sik banyak nok faham. :)
    kitak sik pernah klaka sarawak dengan sapa-sapa sekarang tok. sik tau mauk sembang dengan sapa. kamek ajak dato' N madah, tapi penat. kamek klaka dengan dia, lepas tu, kamek kenak translate balik. hehe. by the way, thanks dear :)

    ReplyDelete
  2. @ezaty
    ehe..Alhamdulillah shat..ktk?its ok..kelak ada masa kmk klaka srwk ngan ktk..kt fb senang..pkey chatbox jak..ehe..ktk jd cikgu dato'N jak la..munnya dah pandey mesti senang nak klaka srwk..ehe..welcome yang.. =)

    ReplyDelete
  3. wahh .. tmer kseh dear !!

    ehem2 .. dapat kawan baru yea ..

    ReplyDelete
  4. @missh chiorika
    hikhik..welcome dear...haha..dapat2...kawan baru yg ntah ape2..hikhik..baru kenal tp mmg cool gler.. =)

    ReplyDelete
  5. @missh chiorika
    hikhik..welcome dear...haha..dapat2...kawan baru yg ntah ape2..hikhik..baru kenal tp mmg cool gler.. =)

    ReplyDelete
  6. @Niesa kamek sihat juak. kamek da jarang klaka sarawak sama dato' N. kelak kamek free, kamek klaka dengan kitak di facebook. kat sitok macam lambat jak. hehe. kamek rindu kitak sangat-sangat. kitak sudah ada mana? sihat?

    ReplyDelete