Saturday, May 28, 2011

❤ Contest Friends Forever ❤

Salam dan selamat malam..hari ni agak bosan sikit sebab seharian melepak kat umah tambah2 lagi Mr.E kat taiping..ayah kepada abang ipar dia meninggal semalam and now dia otw balik to kl..tak sabar tunggu dia sampai rumah..miss him so much..!(~_~) tadi sibuk nak kemas blog Mr.E..dah petang-petang baru la berkesempatan nak bukak blog sendiri..tu yang tgk ada kawan-kawan yg tinggalkan jejak..jumpak plak Contest Friends Forever ni..lama gak tak join contest..panjang plak bebel..jom join!

~klik pada gmb kalau nk join~

Cara-cara nak join senang je...jom tengok :

1) Buat satu entry bertajuk: CONTEST FRIENDS FOREVER
2) Letak banner kat atas tu dan link kan ke entry sini
3) Letak gambar korang bersama rakan-rakan korang. Gambar paling memberi kenangan untuk korang. Cerita la sikit dalam 2 3 ayat.
4) Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu. (Follow aku jika anda nak up-to-date dengan contest ni, tak paksa follow)
5) Letak juga gambar baju yang korang like tu dan link ke facebook DROPLET HOUSE.

Macam mana??senangkan?so gambar yang niesa pertaruhkan....

Gambar ni masa trip to genting baru2 ni..word 'trip" tu cam ramai la plak yg pegi..padahal 4 orang je..ekeke..niesa pilih gambar ni sebab klaka..banyak kenangan time tu..seronok yang amat!thanks frens...

Niesa nak ajak kawan-kawan yg lain join contest ni..jom!


Niesa pilih baju ni..sebab apa?tak payah bagi tahu dah tahu kot...

4 comments:

  1. thanks join, gud luk =)

    follow u

    ReplyDelete
  2. gd luck dear! moga2 menang.. boleh share hadiaahh.. kihkih

    ReplyDelete
  3. salam singah dan ita dah follow blog ne...

    ReplyDelete