Sunday, April 10, 2011

❤ Yuyu Zulaikha : Ferrero Random GiveAway ❤

Salam semua..hari ni bosan tak tau nak wat apa..nak siapkan report kepala pening dah fikir pasal report..so ngadap blog & FB je la nampaknya..pagi tadi Cik Ezaty ada tag niesa pasal GiveAway dari Cik Yuyu Zulaikha..memandangkan tgh busan..apa kata kita join GA tu sementara penyertaan belum ditutup..syarat-syaratnya mudah je..

Buat satu entry bertajuk Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway

dalam proses

Letak header cik yuyu kt entry anda



Dan review blog cik yuyu. Sikit pun xpe..

Blog Cik Yuyu sgt kemas, xde byk widget yg melambatkan loading page dan cepat, sangat simple tapi cantik dan sedap mata memandang, header dia plak pun simple tapi comel..nampak bersih dan paling niesa suka kalau ada pink!haha..ok done!

Niesa nak tag..

Nadia


6 comments: