Saturday, April 30, 2011

❤ Tammat Sudah..I HATE PERPISAHAN ❤

Salam guys!lama dah x update blog..rindu!!!rindu kat kawan2 semua..semalam last day niesa practical..dalam gembira ada duka..HAPPY!sebab dah selesai Latihan Industri dan boleh la bercuti!hohoho...SEDIH!sebab kena tinggalkan kawan2 kat MLNG..banyak sangat kenangan kat situ..pahit manis kenangan mmg niesa xleh lupakan..abg gigi besi??OMG!dia lagi awl pergi dari niesa..26/04/2011 niesa dapat farewell note dari dia..last day dia kat situ sempat la jugak niesa comm ngan dia..tiba2 je nangis depan pc..gile ahh!haha..sedih yg amat..tp abg gg besi mmg seorang yg peramah..terharu sgt...tapi i should panggil dia "abg"...haha..sebab?sebab perbezaan umo niesa & dia 8 thn ok..so niesa dah macam adik dia je..

klik pada gmb kalau nk baca.. :)

Hari-hari terakhir niesa kat tmpt tu mmg menyedihkan..khamis farewell kt pizza hut..wahh!kenyang yang amat sebab staff blanja dan niesa kena makan sampai habis..hoho.. jumaat plak pot luck kt ofis..makan lagi..mana tak berat badan naik..makan..makan dan makan lagi..pastu dapat byk hadiah..thanks kakak!makcik!dan pakcik!(^_^)

hadiah dari dia org..THANKS!!

Bila last2 day ni plak banyak plak dapat kawan..ahaha..yela..dak2 trainee kt situ ada yg xpernah jumpa niesa..yela..dorg kt site..niesa kt ofis..cam ne nak jumpa..siap ada plak yg tny.."Siapa la Khairunnisa Bt Dahalan ni.."kesian kan..hoho...apa2 pun thanks sudi jd kawan niesa di saat2 terakhir niesa kat sana..sedih plak..TAPI!!wahh!dengan ini niesa bangga sebab dah kalahkan my fren!!urrggh!mentang2 dia laki niesa pompuan dia pandang rendah ekk..byk cantik!haha..niesa telah membuktikan yg niesa gak pernah masuk plant!pakai coverall!pg cabin!bangga sikit..nasib baik dorg ni tak tahu kewujudan blog niesa..haha..sekarang ni niesa plak nak cakap.."ko ada masuk ofis finance?ko ade pegang mesin fotostet?ko ade???takkk adeee..."hakhak...tettt!ayat itu hanyalah untuk kawan2 lelaki niesa..apin,haziq n fakri..korang mesti rindu nak buli aku nanti kan..korang mesti rindu nak gaduh ngan aq lgi..haha..bek ngaku cepat!nggeee~terlampau banyak kenangan kt MLNG tu dlm masa 5 bulan ok..hukhuk..semalam wat malu je nangis depan boss..baik punya cover alih2 TERmengalir plak air mata..sekarang ni pun masih terbayang2 saat2 kt ofis, time tido kat failing room,time kat kantin..macam2 ada...Rindu korang semua!!Sedih la wehh!(T_T)

7 comments:

  1. alala , sedihnye ....
    biar ramai kawan jgn ramai musuh ok .

    ReplyDelete
  2. wah! tahniah. da habis latihan industri. :)
    abg gigi besi tinggalkan email la. :p
    hmm, biasa la yangg, setiap pertemuan ada perpisahan, dan setiap perpisahan ada jamuan makan. hehe.

    ReplyDelete
  3. @missh chiorika
    betul!betul!sokong missh...kawan biar ramai abg gg besi bia satu..haha.. =)

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    hikhik..ada 2 email dia bg..harap2 ada jodoh jumpa dia lg..haha..gatal plak..hukhuk..tu la pasal..makan2..kenyang.. =)

    ReplyDelete
  5. @Niesa oh ya ka. insyaAllah ada jodoh. lagipun nanti kan nak datang kl. :)

    ReplyDelete
  6. @ezaty
    hikhik..xbg tau dia pun nk g kl..malu..nnti2 la bila dah smpai..ehe.. =)

    ReplyDelete
  7. @Niesa la ya ka? hehe. okay okay. nanti da sampai kl. da xtau nak buat apa, contact la dia. mana tau dia boleh tlg. kalau zaty dapat off day, zaty p kat niesa k sayang :)

    ReplyDelete