Saturday, April 09, 2011

❤ Segmen "Pencarian Blogger Lama Dan Baru" ❤

Salam dan selamat petang!fuhh!penat buat report tiba-tiba nak join segmen yg di tag oleh BSS dan segmen oleh Cik Yuyue kita..

Syarat-syarat nak join segmen tu plak senang je..(CnP je syarat dia...hikhik..)

1-Follow blog yuyue yg simple mimple nieyh..xmo pown xper..xder sebarang paksaan..bukan per..t senang korang nk tgok ape yg yuyue update kan??

2-Letak header blog yuyue kat entry korang and linkkan ke blog yuyue/entry yuyue nieyh


3-Tulis ler entry sal segman nieyh..simple jer..nk copy syarat2 nieyh pown xper..okeyh??xpayah nk susah payah..aik??..ehehe

4-Korang HARUS letak "saya blogger BARU/LAMA" selepas entry..supaya yuyue leyh asing2kan korang..nak letak lam bloglist yuyue..AND lau leyh letak ler sekali da bape ramai FOLLOWER korang..ehehe

Niesa blogger BARU dan baru je ade 136 org follower...xramai pun..tapi niesa sayang dorang semua!ahaks...

5-Tag beberapa orang untuk join segman nieyh..lau leyh biar dyeorang tau lar yer..

macam biasa Niesa nak tag..
Ezaty
Dyra
Jannah

6-Haaa..yg nieyh HARUS buat bila dah siap wat entry tuh,tinggalkan link url korang kat entry nieyh oke :)..lau korang xkomen and xtinggalkan url..cmner yuyue nk tahu kan2??bukan kat chatbox yerp..p kat enry nieyh :)

10 comments:

  1. wah! yuyue buat segment lagi. thanks tau niesa. nak join jugak la! :)

    ReplyDelete
  2. hoho...yg sblm nih pon x smpat nak join....xper2 mlm nnt kiter join ok =)

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    haha...xpe2..take ur time..saja invite..ehe...

    ReplyDelete
  4. tenks 4 tagging =.="
    if missh rajin missh join keyh :)

    ReplyDelete
  5. dah join yg nih....hehe...

    http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/04/pencarian-blogger-lama-dan-baru.html

    ReplyDelete
  6. kmk dh singgah blog ktk juak....
    kmk dah follow ktk k....

    ReplyDelete
  7. @Creamer Coffee Mate
    thanks singgah blog kmk..will follow u back.. =)

    ReplyDelete
  8. terbang melawat tuan blog..:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/pencarian-blogger-lama-dan-baru.html

    ReplyDelete