Friday, April 08, 2011

❤ Segmen : Hero Melayu vs Hero Korea ❤

Salam!malam ni tak de idea nak update entry..Semalam Cik Arcma ada invite join segmen dia..malam semalam nak tidur awal..so malam ni tidur lewat sebab esok cuti boleh la join segmen dia.. cara-caranya senang je..

1.Letak header blog beliau dan link kan ke segmen tersebut.


2.Letak pic hero melayu/korea untuk mewakili pilihan korang.

Niesa sokong hero melayu iaitu Kamal Adli!

3.Taip satu pOst sebab2 korg pilih hero melayu/hero korea tu. Kelebihan tu secara umum je,tak payah khusus sgt.

Sebab niesa suka tgk Kamal Adli..dia handsome dan peramah!dah nama peminat..mesti la minat..haha..dia berlakon pun best.suka!suka!(actually byk lg hero melayu yg niesa suka..tp Kamal Adli paling suka la kot..ehe...)

4. Entry pendek je. Tak mahu lebih 200 patah perkataan.

5. Tag 2 org blogger lain.

Cik Dyra

Cik Ezaty

6. Hantar url post korg kat ruangan kOmen segmen tu.

7. Tamat 15-04-2011

9 comments:

  1. @..arcmabaharin..
    welcome..ahaks..niesa xbrapa ngan hero korea..minat2..tp lebih kpd hero melayu..hheeeee~

    ReplyDelete
  2. wah! best. nak join jugak! :)

    ReplyDelete
  3. lalalalala....alamak dua2 minat cmner....aiisshhhhhh~ susah nak pilih yg maner 1 nak letak nih...hehe..ok malam nnt kiter join k! pg nih nak g skolah....

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    hakhak..join2..jgn x join.. =)

    ReplyDelete
  5. @^^nu[dd]yra^^
    hakhak..pilih je hero hindustan..xyah pening2..ahaks..okeyh dear..(^_^)

    ReplyDelete
  6. niesa memang rajin komen kan? hehe..:) gud2..haaa...minat gak kamal adli..:)

    ReplyDelete
  7. @Cik Jannah
    ehe..kalau ada idea tu niesa komen..kalau xde idea niesa jd silent reader je dear..haha..sokong kamal adli..join la segmen tu..(^_^)

    ReplyDelete
  8. dah join!

    http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/04/segmen-hero-melayu-vs-hero-korea.html

    ReplyDelete