Monday, April 11, 2011

❤ Pencarian Blogger Lentera ❤

Salam!tanda membuang masa..sebab takut penyertaan ni tutup..niesa macam biasa di tag oleh Cik Ezaty..ehe..kali ni segmen oleh Encik Penulis Senja..jom!jom!cepat tgk syarat-syarat..ehe..

1. mcam biase follow kalau blog ps ni kalau sudi ...

2. buat entry ringkas saja .. bertajuk " PENCARIAN BLOGGER LENTERA "

3. dalam entry tu korang bagi alasan join " PENCARIAN BLOGGER LENTERA BERMULA "

sebenarnya niesa baru je terjah blog PS ni..tu pun dari Cik Ezaty kita..sempat gak la baca entry "Begitu kau perbuatkan kasih sayang itu"..kalau korang nak tau pasal entry tu klik je kat tajuk entry..niesa nak join pencarian blogger lentera ni ada byk alasan kot..ehe..1, sebab di tag oleh CiK Ezaty, 2, mungkin sebab niesa ni berjiwa sentimental sikit dan kadang2 suka layan puisi-puisi yang menarik..niesa ni berjiwa seni gak tau..tapi sikit je la..haha..susah gak nak bagi alasan nih..ehe..mana lah tau leh dapat ilham dari Encik PS kita and belajar dari beliau..boleh kan?kan?hee~

4. tepek banner PS


5. kalau sudah siap entry tu .. sila hantar di koment entry ni ..

6. kalau korang nak tag .. sila ... x nak pon x per

maaf..tak sempat tag sape2..hukhuk..ampun ye.. =)

1 comment: