Sunday, April 10, 2011

❤ Menghitung hari ❤

Salam, hari ni banyak plak nak post entry eh..suruh wat report malas..haa..tu la akibatnya kalau virus penyakit M dah merebak ke dalam badan..tangguh punya tangguh lagi 2 minggu nak kena hanta report tu..wwuuuuaaaa!!!dah tak sabar nak habis practical..pening!!lagi 19 hari tinggal...
dan..dan..tak sabar nak turun KL!!yeay!yeay!nak jumpa Cik Ezaty dan Cik Dyra nanti..hahaha.. boleh la kami bertiga wat mini gathering walaupun cuma bertiga..kan!kan!sayang2ku sekalian.. haha..harap2 leh jumpa zaty dan dyra nnti...wahh..tak sabar!tak sabar!ehe..sapa lagi nak join kte orang nanti??angkat tangan macam saya..(tiru gaya usop wilcha)terlebih excited plak bila cakap pasal gathering ngan kawan-kawan blogger ni..yela..tak pernah terfikir pun leh jumpa kawan-kawan blogger..kenal pun dalam blog..baru je..tapi dah macam kawan lama plak..haha..nasib baik gak la kebetulan niesa turun kl..kalau tak entah bila la leh jumpa dia orang kan..hikhik...(^^,)

Petang ni wat kelas tuk cik Ezaty..ajar beliau cakap sarawak..haha...ada peningkatan..bagus2.. semangat yg kental untuk belajar bahasa sarawak..dan niesa tgh imagine cara dia bercakap..ahaha..(zaty jgn marah..haha...)tingkatkan usaha anda..nak dapat hadiah kan..mesti rajin..hikhik...=)

12 comments:

  1. ala. estnye , tapi missh lambat lg best pratikal , bulan 6 =.="

    ReplyDelete
  2. @missh aryeika
    missh practical brape lame?niesa 5 bln je..heee~

    ReplyDelete
  3. missh dari bulan 1-6 lame kanskanskans :)

    ReplyDelete
  4. @missh aryeika
    owhh...6bln..niesa 5 bln je..ehe..start 29/11/10-29/04/11..ehe..xsaba nk habis nih..

    ReplyDelete
  5. hepppp..jgn malas2 ok! rotan kang br tau...hahahaha...yeah! x sabar nk jumper niesa....nnt niesa dah nk dtg kiter tukar2 no phone k...;p

    ReplyDelete
  6. hehe. [angkat tangan macam usop]
    malunya kitak klaka macam tu. hehe. tapi sik apa, kamek sik kisah asalkan kamek dapat blajar, hehe. nanti kita jumpa! yeay! :)

    ReplyDelete
  7. @^^nu[dd]yra^^
    ampun cekgu..xmalas dah...semangat2!haha...hikhik...okeyhdear..no problem..nnti senang nk contact...xsaba..xsaba...(^_^)

    ReplyDelete
  8. @ezaty
    haha...ktk towk comel la..haha..cali da jak...kmk suka org blaja towk..ehe..yeay!haha...

    ReplyDelete
  9. @Niesa hehe. mesti kitak gelak kan bila kamek guna klaka padahal ayat betul madam, hehe. malu tok.
    kamek pun suka juak. dapat blajar klaka baru :)

    ReplyDelete
  10. @ezaty
    niesa plak tak paham..hikhik..jap2..utk tdk mengelirukan..klaka=cakap,madah=bagi tahu..jgn malu2 eh..ehe....

    ReplyDelete
  11. @Niesa la, patut la zaty tulis madam, niesa tak faham. rupanya zaty salah tulis, hehe. maksudnya madah ni bgtau. klaka pula cakap. bahasa pun klaka kan? banyaknya penggunaan klaka kan.

    ReplyDelete
  12. @ezaty
    haha..tu la pasal..niesa sndri lak xpaham..xpe2..nnti kalau dah pndai zaty mesti pandai mcm mana nk bezakan pnggunaan 2 word tu..ehe..nk xplain pn ssh..

    ReplyDelete