Monday, April 11, 2011

❤ izzlorna.com 1st Special GiveAway ❤

Salam..entry kali ni pasal GA lg..niesa di tag oleh budak comel yang nakal..niesa suka tag dia..dia pun suka tag niesa...heee...niesa suka tag Cik Ezaty kita sebab tau dia mesti akan join..hee..betul x Cik Ezaty??haha..(malu la tu...hikhik..)..GA kali ini adalah 1st GA dari Puan Lorna..hadiah nya??boleh tahan oww...kalau korang nak tahu apa hadiah..pergi la terjah blog Puan Lorna nih..kat sini niesa nak bagi tau syarat2 yg ditetapkan je..(CnP je pon..ehe..)

1. WAJIB menjadi follower blog Lorna…( done! )

2. Buat satu entry yg bertajuk ~ izzlorna.com 1st Special Giveaway :) ~ ( done! )

3. Pastikan banner di atas sekali ada dipaparkan pada entri anda… ( done! )



4. Copy & paste banner di bawah ni dan letakkan di sidebar blog anda…( done! )

5. Sila link entri anda di blog ini dan jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruangan comments… ( done! )

6. Sertakan sekali emel anda di ruangan comments supaya senang Lorna hubungi jika ANDA PEMENANGNYA! ( done! )

7. Sila tag 3 rakan blogger anda…lebih ramai lagi bagus :)Pastikan mereka tahu tentang Giveaway ini okey! ( done! )


Cik Dyra

Ashikin

Izzati


8. Penyertaan bermula 10 Apr 2011 – 30 Mei 2011…

Bakal Pemenang akan dilakukan secara random.org…

8 comments:

  1. ok nak join1 tp xsmpat nk masukkan entri lg ....tarikh tutup lmbat kg kan?hehe

    ReplyDelete
  2. hehe. [kelu tanpa kata] :p macehh

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    lama lg tu babe..ada masa lg..ehe...

    ReplyDelete
  4. haii niesa dearie :)
    thanks joined GA Lorna...
    best of luck k!

    ReplyDelete