Monday, April 11, 2011

❤ IC sementara yg besar Gedabak! ❤

hah!ambik kau!tanpa memberi salam dahulu tiba-tiba entry dimulakan dgn IC sementara niesa yang besar gedabak..kenapa la JPN xbg saiz A4 ke..A3 ke..kecik sangat tuh..(~_~)

moral of the story : Jangan la anda menyimpan ic ada ikut ske hati mak tiri ayah sebelah datuk anda..simpan la di dalam purse pink yang sangat cantik dan lip lap lip lap itu..dan sebelum anda nak enjoy sakan..sila pastikan ic anda selamat disisi anda sekiranya anda tidak membawa beg, purse, wallet dan semua yg sewaktu dengannya..

Salam sayang!erkk..tadi tu mukaddimah je..belum isi lagi..haha..cerita punya cerita..nampaknya bulan ni terpaksa la niesa bawak ic sementara tu kesana dan kemari di dalam beg pink..dah le besar..nk simpan dlm purse tkt renyuk..dalam beg apa tah lg..ni la akibatnya kalau cuai..semalam sibuk wat photoshoot ngan membe..malas nak bawak purse..so keluarkan ic & lesen motosikal je..suh kawan simpan dan benda itu di masukkan ke dalam beg cameranya..dah syok bergambar..hilang ingatan sementara pasal barang2 penting tu..balik rumah cari..tnya kawan puas cari dan takasima..ic dah hilang..baru menggelabah cari dan terpaksa pergi tempat tu balik cari ic..tak jumpa ok!malam tu gak wat report polis..dan hari ni niesa ponteng sebab nak g wat ic baru..g balai jap ambik report..ada abg polis tu cakap xperlu wat report polis..g JPN terus..mane la tau xbg tau..mlm semalam wat report kt one stop balai polis baru..ambik report kt balai polis lama..kalau tau xperlu wat report xde la terbang 2 hengget duit niesa..leh tambah wat beli t.up..hukhuk...xsuka tgk gambar ic baru!niesa nampak chubby dengan muka yg bulat..my mak ketawa terbahak2 melihat muka ku di dalam kertas tersebut..errgghh!ni semua salah camera kt ctu dan salah tudung niesa sebab membuatkan muka niesa chubby..niesa xchubby ok..!(rasanya la..hikhik...)..mak cakap muka niesa macam budak2 baru buat ic..sampainya hatimu..anak mak gak..bukan anak org lain..(actually mak niesa nak cakap niesa comel..tp xngaku plak..ayat nk bunga2 plak..terus terang je la..orang tau la orang comel..tettt!hahaha..)

ok!tak kira...niesa nak tunjuk gak hasil kegedikkan niesa semalam..kalau xnak tgk tutup mata ok..thank you.sayang korang!

1


2

3

cukup la setakat tu..haha..nak upload kt fb banyak2 cam tu..tunggu la seminggu akan datang baru siap kot..lambat gile ahh!kt blog lagi cepat..selamat memcuci mata dan selamat malam..hikhik..(^_^)

5 comments:

  1. gmbo phtoshoot lg comey dr gmbo ic smntare =)

    ReplyDelete
  2. wah! awalnya kitak bangun. hehe. jpj bagi ic sementara besar-besar tu sebab senang nak perasan. xda la hilang lagi, hehe. apa-apa pun, gambar no 3 tu comel! :)

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    gmb ic xcantik..ske tol..hukhuk..ehe..thanks dear.. =)

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    haha...yala kan..pengajaran..hukhuk..opppss!malu la..haha..thanks babe..(^^,)

    ReplyDelete
  5. @Niesa alala. malu apanya, hehe. welcome welcome! :)

    ReplyDelete